Přejít na obsah

Bouchání přední nápravy

degrel

Doporučené příspěvky

Zdravim mam OI rv97 1.9 TDI 66Kw

Mam problém s mojí octou při zatočení doprava se ozývá silné bouchání od levého kola ,občas si to klepne i při rovině.Čim prudší zatáčka tim silněji to bouchá.Začalo to asi před měsícem tak hned do servisu mechanik řekl že to asi bude stabilizátor a jeho uložení tak se vyměnilo a ono to stále bouchalo,druhý řiká to je kloub tak se vyměnil a ono to přestalo včera zhruba po 14 dnech od výměny kloubu to začlo znova bouchat co to muže být??

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Mě to taky bouchalo .. jako poslední jsem vyměnil spodní + řídící čepy a vše v pořádku !!

A to když jsem vyndal staré čepy tak se tvářily jako OK bez vůle :-)

Já mám podobný problém, v prudších otáčkách nebo na kruháči když jedu na dvojku tak při přidání plynu je slyšet od předního kola (nevím jestli přesně od něho, ale ze předu to je) takové nepříjemné vrznutí, to samé nastane když ten plyn uberu. Jakoby tam někde byla na něčem vůle která se projeví tím, jak se auto jakoby pohne dopředu nebo dozadu. Po rovině to slyšet není, jen při otáčení doleva od levého kola. Tlumiče jsou měněné před rokem a čepy před týdnem. Nemáte s tím někdo zkušenost? Dělá to tak měsíc, a dost mě to vadí. Mám octávii 1,9TDi 81 kW.

Děkuji za každou radu.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...