viky58 Odesláno Listopad 16, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2011 Ahoj mám dotaz na znelejší v motorech :) jaký výkon snese originál spojka najeto 147TKm je mi jasné že to bude teoretické jelikož nikdo neví jak ze spojkou bylo zacházano nechál jsme fabii rs chipnout, na 392 krouták a 160.2 koni a spojka začala občaš klouzat ale jen mírně , když ji nedám čas "si sednout " 1 : čili jaký výkon snese origoš spojka asi ? 2 : Dát novou originál spojku ? co by jste volily vy ? 3 : Dát keramiku nebo podobně ? o prachi mi nejde dík za pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Listopad 27, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2011 Ohledně spojky a zvyšování výkonu najdeš spoustu informací tady: http://dieselpower.cz/forum/index.php Všeobecně u FRS apd který mají 6Q = dvouhmota je problém s její výdrží.Existuje od Valea spojková sada s jednohmotou a 240mm pruměr což je náhrada za dvouhmotu.Nebo koupit new komplet spojku s dvouhmotou a nechat lamelu přeobložit organikou...Pokud tomu budeš dávat čouda stejně časem odejde dvouhmota... Nebo koupit vyloženě sport. spojku(cca20-30t) a počítat s tím že pokud nemáš převodovku v top stavu budeš z toho mít chrastítko jak svin. Já mám nějakých 158Ps a 377nm a orig.spojka drží.Jen trochu začíná drnčet setrvák při rozjetdu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.