stenly Odesláno Listopad 28, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2011 Seba tu určite nemusim predstavovať asi ma tu vela z vas pozna. Takže niečo o mojom Blesku. Je to 1,9TDI PD 74kw rok vyroby 2002. Vo vybave GT..boli to modely na vyvoz.. hned putovala do Belgicka kde sa z nou nijak nikto nemaznal.. a tak bolo auto na totalku... v roku 2006 sa auto priviezlo do ČR kde ho Lucky_WRC dal komplet cele zrenovovať... je tam nova karoseria.. a z povodneho autička tu mam asi len motor a kabelaž inak všetko NEW... ma najazdenych 120 000km Kupene 21.1.2011 Vybavu to ma celkom slušnu: el. okna predne el. spetne zrkadla klimatizacia tempomat palubny počitač MAXI DOT čierny interier kozena riadiaca + ručka RS sedačky RS pedale z intošu asi všetko... GT predny narazniček RS zadny narazniček znižena -35/-35mm na pružinach EIBACH Blesk mal po odkupeni od Lukyska velke WRC kridlo, biele zadne svetla a nejake tie nalepky po sebe ktore velmi nemusim Par dni po kupeni autička som dal dolu to velke kridielko vymenil zadne svetla za faceliftove C-čka a dal dolu šetky nalepky z auta. Takže a presne o 2mesiace po kupe Bleska som mal taku menšiu ale poriadnu nehodu. Auto som po nehode dal znova dokopy. menilo sa z predu auta uplne všetko dokonca došlo aj na čelne sklo... A ako ma moja smola nedokaže obysť tak po oprave som na Blesku najazdil cca 200km a zadrelo mi napinaciu kladku na rozvodoch a odtrhlo mi ju... takže Blesk teraz je odstaveny u kamoša na dvore a čaka na uplne nove Rozvody, nove ventily a všetko čo sa k tomu patry. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Listopad 28, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2011 Moc pěkné auto, ale smutná historie. Držím palce Stenly, ať se blesk zase blýská 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Listopad 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2011 Dik moc kamarade.... som teraz tak počital.. a ked mi to pojde podla mojich planou tak by som ju mal spojazdniť už v Lednu.. niekedy v polovičke po vyplate.. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Listopad 28, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2011 Z toho čekání bych se asi zbláznil Až budeš Stenly dávat slovenské EČV, schovej mi prosím tu zadní exportu z Bleska, pokud si ji teda nebudeš chtít na památku nechat. Very thanks Mario B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Listopad 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2011 Tak to čakanie sa mi už vobec nepači..ale trpezlivosť ruže prinaša.. a ked je to laska ako moj Blesk... tak to stoji za to.. Inak doma čaka take prekvapko pre Bleska mojho... pomaličky zhanam diely.. a toto mi prišlo skoro same pod ruky a skoro za hubičku od kamoša dobreho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 29, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2011 který prase demontovalo ty B sloupky, jsou vojebaný tam dole jako svině... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Listopad 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2011 :D :D hahaha.... Tomašku to neviem... ale tak nejako to zvladnem... inak tie stlpiky idu dosť hovadne.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luckywrc Odesláno Listopad 29, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2011 který prase demontovalo ty B sloupky, jsou vojebaný tam dole jako svině... kdyby jsi viděl jak dojela do čech...tam nebyly dojebaný jen sloupky najdu někde foto jak mazlik vypadal když přijel a fotky z toho jak se znovuzrodila jako fenix z popela... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Listopad 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2011 maš Ty fotky??? dej mi je tady na forum..chci se taky podivat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luckywrc Odesláno Listopad 29, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2011 (upraveno) máš je tady tak tady je par foto jak kdysi dojela do čech a jedna fotečka když přijela z celolaku...jen to je focene mobilem... Upraveno Listopad 29, 2011 uživatelem luckywrc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 30, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2011 kdyby jsi viděl jak dojela do čech...tam nebyly dojebaný jen sloupky najdu někde foto jak mazlik vypadal když přijel a fotky z toho jak se znovuzrodila jako fenix z popela... se obávám, že Tom myslel ty černý sloupky nad jeho příspěvkem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luckywrc Odesláno Listopad 30, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2011 ten rs introš jsem proběhl jen tak v rychlosti byla už pozdni hodina a ja se těšil do pelechu rano jsem na patou vstaval... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Prosinec 1, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2011 tak tak, černý B-sloupky vršky, ano jdou na pytel sundat, ale jde to i bez volámání šroubovákem ;) Luky, jsem nevěděl, že auto bylo jako bumerang :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luckywrc Odesláno Prosinec 1, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2011 njn...nenaděláš nic a to ani nepřijela z austrálie jen z belgie... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Prosinec 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2011 a mam doma ďalšie 2ks dielou co budem potrebovať.. takže nove ovladanie klimatizacie.. to stare nejako štrajkovalo a zasadna vec ktora mi na Bleskovy chybala hlavne ked prsalo alebo boly zasvinene cesty zadny motorček so stieračom . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Prosinec 21, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2011 tu modrou zeru ;) tak at se dalsi nehody vyhybaji.. BTW: za kolik jsi sehnal to ovladani klimatizace? mne blbne ovladani teploty.. zacne to topit na cerveny pak zacnu stahovat az na modry a presto to topi vic jak min.. takze bych to chtel resit.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Prosinec 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2011 jj ta modra je nadherna... Zohnal som som to u nas na SK za 30€ na bazoši... skus čeknuť bazoš.cz je tam toho neskutočne vela a u vas su lepsie ceny než u nas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Leden 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 chalani potrebujem surne zohnať tento diel... vie mi niekto nejako pomocť?? http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/038199207aj-konzola-prevodovky-p-fab-1-9-74-96kw-fabia.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Leden 6, 2012 Sdílet Odesláno Leden 6, 2012 tam píše, že posílá i na slovensko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Leden 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2012 mam čerstve novinky ohladom mojho Bleska... nejake drobnosti dnes prišli ku mne domou.. a na nejake sa ešte čaka.. ale Blesk by mal do buduceho tyždna jazdiť. tešiiim sa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Leden 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2012 najdoležitejša vec bez ktorej som nemohol začať z prestavbou.. respektive z opravou dnes konečne dorazila.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Leden 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 V prvom rade dnes bola demontovana hlava na agregate a mam nemile informacie že potrebujem kupiť šetky ventily.. inak chalani potrebujem zohnat palubovku na FI z bagom..vedel by mi niekto pomoct? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Leden 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 kto uhadne čo to je?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Duben 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 Takže musim sa pochvaliť... konečne pred dvomy dnami sa to podarilo... video bude hovoriť za všetko http://www.youtube.com/watch?v=U3unro_7l8w 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.