Stanson Odesláno Prosinec 4, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2011 (upraveno) Neřešil jste někdo, že by se vám zasekávalo kolečko nastavení sklonu opěradla. Dolu jde krásně, ale nahoru ji zvedám po milimetrech, pořád se zasekává. Navíc je to spolujezdcova, která se téměř nepoužívala. Jak stáhnout to kolečko? Díky za radu! Upraveno Prosinec 4, 2011 uživatelem Stanson 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Prosinec 6, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2011 Já měl tuto závadu dolů šla nahoru se sekla a v záruce mi prej měnili nějakou matku vtom kolečku, bohužel už přesně nevím podrobnosti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 ja mam problem s vyskovym nastaveni ridicovy sedacky, je "vypumpovana" uplne nahoru a nejde dat dolu, maximalne tak 2x nebo 3x jde paka stlacit a pak je uz nejde, fakt to klade odpor mam skoro pocit ze kdybych zabral vic tak tu paku na vyskove staveni zlomim. Nesetkal se s tim nekdo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Duben 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2012 Tak doplním odpověď na můj dotaz. Zasekávání ovladače způsobovala vůle, kterou jsem vymezil uvolněnou plechovou podložkou/zarážkou kterou jsem označil šipkou na obrázku.Stáhl jsem otočnou růžici, kleštěmi jsem podržel hranol, zatlačil plechovou zarážku a vůle je pryč, vše zase maká jak má. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.