Přejít na obsah

Modra je dobra

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

Mala rychlooprava.

Par krat som tu cital a pytal sa na zadny stierac a problemy okolo neho , nepouzival som ho a ked som teraz chcel tak hop a nic.

Tak citam ze motorek 800kc na to ja prdim , jak zostalo teplo tak som otvoril dvere na kombajne odklipol tapec kukol na tu spust co tam nejake prasa urobilo s foliou proti vode (papirova paska?!?!?!?! )tak dam dolu cely mechanizmus ,roboberiem a boha jeho , to bola moja reakcia, rezave secko na kompletku nedalo sa hnut ani 1mm.

Tak som behol za znamym do dilny a minul mu skoro cele WD40 a za cca 30minut som to rozchodil.

Takze rada ,rozobrat (s citom) poriadne vycistit a ak to aj potom nepojde bude to motorek .

Prikladam foto zahumuseneho zoxidovaneho mechanizmu.

post-738-1277812549_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

hned dalsia skusenost s vodou.

ma to spojitost s tym motorcekom 5dveri.

Ako tam uz asi je stare tesnenie na stieraci a moze byt aj volna hadicka ostrekovaca tak voda pekne steka po zamku az dolu do kotvy .

Secko to zatecie ,vyskratuje .moj pripad po 2 dnoch bateria v hajzlu.

Zas velka vdaka MartinRs ze si nasiel cas,takych obetavych ludi je fakt malo! :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

zas malinka starost, zatuhli predni sterace :smich: fakt se mi do nic hnechce.

Este ze zabiak ma na svojej stranke ten samy problem ,tiez mu zatuhli :smich:http://skodaoctavia.cz/skoda-octavia/oprav...ajicich-steracu

PS:

Nasel jsem hajzla konktora ktery asi delal bordel.

Byl to presne ten ktery mi poradil MartinRs na leve zadni strane pod tapecem kde byva i lekarna.

Bledehnedy co jde k zamku dveri ,je krasne zaoxidovany.

Upraveno uživatelem beedone
Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

No je to blbe vymyslene mosazny krouzek pak nic a zas krouzek a v tom nic se ti zbira bordel a koroduje pomalu cele .premyslim ze tam dam nejakou dodatecnou krytku aby to neslo az do kloubu nejaky plast a silikoon

nejak do zimy alebo behom zimy planujem stahovacky co padli cez leto a potom prkotiny ako tesneni jak prasklo u dveri alebo folie aby neteklo do autiska

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

tak som si siel vymenit svetielka za led dioody.V kufri ok akurat som si vyskratoval nejaku poistku. Kto vie ktora mi to zhorela?

A dalsi dotaz moze sa mi zam spustit ventilator motoru? Len som potocil klucikom ako na start a zhasol bez nastartovania a furt fucal.

Trochu som samanil a skusal ktora mi odisla ,mozno som niektou zatlacil mimo jak je zima brrr

edit

Tak hosi keby sa vam pustil ventilator motoru a nevypinal tak mate prdlu poistku :palec:

to chce len planik poistiek a kukat ktora to je :D :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Foto led diodovedo osvetlenia za par kaciek :lool:

v predu tie postranne stoja podla mna za prdlacu su celkom slabe ale ta stredna je fajn.

V zadu v kufri sa pekne rozziarilo oproti sulfitkam 100%

Porom dorobim svetlenie kluciek dveri a mozno aj zadne sedadla neviem ci stred alebo len dam silne ledky ako su tie malinke nad uchytmi.

PS: dnes som daval koberec na chladic :P

a budem musiet dat ozivit bateriu .Kto sa nabizi? ;)

post-738-1290892279_thumb.jpg

post-738-1290892285_thumb.jpg

post-738-1290892292_thumb.jpg

post-738-1290892301_thumb.jpg

post-738-1290892311_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

tak kupil som nabijacku, baterka znova zije .

LEDky ziju tiez svietia fajne ,urcite s nimi osvetlim aj zadne sedacky.

PS: mam za sebou jazdu autom do UK a konstatovanie.

Po 12hod v praci je ta cesta zahul ,cca 12hodin soferovania je vrazedne ale ja som zvyknuty.

som rad ze Combajnik zvladol behom 4 dni cca 4000km fanove auticko .Priemerka 6.2 naspat sme sli 4ludia a plny kufor ,dolozim foto aby ste pochopili slovo plny :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...
  • o 2 týdny později...

Dalsia oprava uspesne za mnou, diky Zabiakovemu navodu vymontovany zamok LP dveri ,rozobraty vycisteny a preletovane vsetky spoje a ejhla vsetko funguje a uz blika aj safe ledka pripojim par foto ale ziaden navod ten ma zabiak tu http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=550

a PS: ked nepomoze prepajkovanie kontaktov bude to mikrospinac cena asi 70kc.

A jedna rada ktora ma opodstatnenie fakt povolujte tie sroby na zamku len tym tisichranom 8 nic ine nepasuje a torxom si poserete sroby.

Ja som nemohol ten nastavec zohnat v ziadnej predajni a nakoniec na trznici Kolbenova hned u brany :palec: chlapec kvoli mne rozobral sadu :palec: 49kc :smich:

post-738-1311518599_thumb.jpg

post-738-1311518606_thumb.jpg

post-738-1311518615_thumb.jpg

post-738-1311518627_thumb.jpg

post-738-1311518666_thumb.jpg

post-738-1311518676_thumb.jpg

post-738-1311518694_thumb.jpg

post-738-1311518702_thumb.jpg

post-738-1311518715_thumb.jpg

post-738-1311518737_thumb.jpg

post-738-1311518745_thumb.jpg

post-738-1311518753_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Takk STK uspesne za mnou diky Garnymu a zas rychle oprave jako vzdy.

Vymena bubny a pakni + lozisko - ja se divil proc mi auto huci ale jak jsem slysel jak hrka jak hrkalka tak jsem rad ze je nove.

Ted prekracuji rychlost pac auto jde potichu haha ja byl zvyklej ze u 80 zacne hucet :blink:

Vymena prednich cepu rizeni a spojovacky.

Dekuji zas jednou za super praci.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...