beedone Odesláno Srpen 19, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 rv.2000 1.9TDi 66Kw SLX modra je dobra- vice foto ZDE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 19, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 jo jo modrá je dobrá. Poladit zrcátka a bude to krasavice.Tak ať ti slouží a mnoho km bez nehod! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Srpen 19, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 což to je pravda modrá je dobrá a proto mám stříbrnou :-))).Ne vazne,pekné autí a i barva pěkná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Srpen 19, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 Mno pekné pane ! Vyzerá zachovale ;) ! Je to dovoz alebo z ČR? Koľko má nalietané? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Srpen 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 nalietane ma hooodne asi 240 tacov ale servisna knizka nepusti az na pokadene el. okna vsetko fachca jako ma. Polestili sme ju a hned je jak nova este par krat a zmiznu drobne skrabance ,uz teraz mrncim ze to chce nove kola Milujem tento motor, jak ju stvem jako chcem tak som sa dostal na priemernu 6.3L na 100km a to som furt mal plne auto pasazierov a frcala klima. Za par dni bude mat test na ceste CR -SK cca 600km a o tyzden zas opacne ;) Dufam ze na tie okna najdem spriazenu dusu co mi pomoze Minimalne tato stranka ma potesila ale v servise vraj znalec vravel ze to mam zamotane , no neviem co sa da zamotat lanovody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 19, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 vypadá pěkně přeji ti ať s ní najedeš mnoho kilometrů.Jen jak píše žíva.. chce to sladit ty zrcátka a pár dalších drobností ale jinak je supr dupr ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Srpen 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 Dakujem,po dovolenke zacnem riesit drobnosti ako krytka zrcatka v slnecnej clone ktora mi dnes padla do lona :) a samoska tie spetaky ,je normalne ze jeden je vacsi a druhy mensi? :)) Zajtra lestim kola . Jo a po dovci sa stanem clenom klubu ,no fcil sporim na utratu doma :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Srpen 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 Mno pekné pane :) ! Vyzerá zachovale :) ! Je to dovoz alebo z ČR? Koľko má nalietané? Dovoz Nemecko ale jiz som treti majitel tak som milo prekvapeny jak je to auti ciste. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 19, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 Jo je ta OCT pekna :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 19, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 Dakujem,po dovolenke zacnem riesit drobnosti ako krytka zrcatka v slnecnej clone ktora mi dnes padla do lona :) a samoska tie spetaky ,je normalne ze jeden je vacsi a druhy mensi? :))Zajtra lestim kola . Jo a po dovci sa stanem clenom klubu ,no fcil sporim na utratu doma :) Jo jo taky sem mel jedno zrc menší ale není problém to prohodit za větší seženeš ho na každé vrakárně,na novějších oktulích byly už větší! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Srpen 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 Jo jo taky sem mel jedno zrc menší ale není problém to prohodit za větší seženeš ho na každé vrakárně,na novějších oktulích byly už větší! Mam to komplet v elektrike bude to vetsi sedet? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 19, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 JO jo bude taky to mám v elektrice. menil sem to na parkovišt,jsou to 3 šrouby,sundáš vejšk.repro na dveřích tam jsou 2 a 1 pod tapcem rozpojíš svorkovnici a nacvakneš tam to nové. Nejsem žádný montér Kolja :) a zvládl jsem to. Taky jsem se řádně pochválil :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Srpen 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 JO jo bude taky to mám v elektrice. menil sem to na parkovišt,jsou to 3 šrouby,sundáš vejšk.repro na dveřích tam jsou 2 a 1 pod tapcem rozpojíš svorkovnici a nacvakneš tam to nové. Nejsem žádný montér Kolja :) a zvládl jsem to. Taky jsem se řádně pochválil :) :) Taky te chvalim ,tapec jiz byl dolu i repro ponevac mi spadlo okno :))))) Nejakou praxi za ty 2 tydny co ji mam jiz mam :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 20, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2009 Jj všíchni jsme nějak začínali :) ,když vidím tu výbavu :) tak si vzpomenu na své začátky s Jaruškou :) .Máš ji pěknou a přeji ti jen spokojenost a žadné starosti až opravíš těch pár drobnosti :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 22, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 mě spadlo okno hned jak jsem s ní jel poprve domů ;) jinak mame podobnou vybavu a stejnou navigaci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Na žádost autora promazáno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Červen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 Nejak som pozaspal udialo sa hodne Bola kradez potom stastny nalez Potom oprava a nejake vymeny nutneho Tak vymena v prvom rade zamkov baterie (doporucujem EXIDE) teraz pred nedavnom olej a ol. filter , hned aj vzduchovy a schytala to aj spotovacia tycka riadenia v podstate udrzba a prelestenie povrchu profi pastou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 (upraveno) No už jsem myslel že s náma nemluvíš :) Hmmmm ten filtr vypadá lůůůxusně !Mne to čeká zítra olej filtry atd. Ještě jednou gratuluji k znovunalezení!!! Upraveno Červen 9, 2010 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 Jak dlouho jsi tam ten filtr měl prosím tě tohle jsem už dlouho neviděl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JJM Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 sem rad že aspon nekomu podari sem tam nalezt svoje auto :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 sem rad že aspon nekomu podari sem tam nalezt svoje auto :-) No po pravdě..........setkal jsem se s tím poprvé!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Červen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 No po pravdě..........setkal jsem se s tím poprvé!! Asi to chce i mega stesti \ Čeští policisté najdou každé sedmé kradené auto - nejméně v Evropě Praha – Policie má i letos potíže s objasňováním krádeží aut. Nemilé překvapení zažilo letos už téměř 7,5 tisíce majitelů vozidel. Policisté vypátrali ze všech ukradených aut jenom asi 14 procent, tedy každé sedmé. Nejčastěji přitom mizí auta z ulice – především ty nejprodávanější a nejběžnější modely. Policie je ve většině případů bezradná. nechcem to tu zasekat ale tot som musel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 To teda chce mega štěstí!!!! Kolego teď odbočím,co ten filtr fůůůůůůj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Červen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 (upraveno) To teda chce mega štěstí!!!! Kolego teď odbočím,co ten filtr fůůůůůůj Jo filtr ten tam byl a nebyl cas na vymenu a po kradezi zustal cas a pomenilo se trosku :) to tam byla zbirka broucku od komaru po srsne :D) Je blbe kdyz neni cas ani garaz uff,na leto cili tedko zustaly rozvody nejak za par tisic km Upraveno Červen 9, 2010 uživatelem beedone 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juro sdi Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 No mal si štastie!!!! S baterkou súhlasím-EXIDE mám v Octe už 6-ti rok a stále v pohode!!!!!!!!!! Máš takú nezvyčajnú farbu-vela ich nevídam v tomto kabáte! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Červen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 No mal si štastie!!!! S baterkou súhlasím-EXIDE mám v Octe už 6-ti rok a stále v pohode!!!!!!!!!! Máš takú nezvyčajnú farbu-vela ich nevídam v tomto kabáte! farba je pisana zakladna modra ale je fakt ze je tmavsia ako ine zakladne modre ;))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 Jo filtr ten tam byl a nebyl cas na vymenu a po kradezi zustal cas a pomenilo se trosku :D to tam byla zbirka broucku od komaru po srsne )Je blbe kdyz neni cas ani garaz uff,na leto cili tedko zustaly rozvody nejak za par tisic km JJ tak to jsem na tom stejně!! Dnes jsem byl na výměně oleje a filtrů (vzducháč byl skoro jak ten tvůj ale pššššš ;) )a už mne čekají jen rozvody,teda pokud se něco nevys..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Červen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 JJ tak to jsem na tom stejně!! Dnes jsem byl na výměně oleje a filtrů (vzducháč byl skoro jak ten tvůj ale pššššš ;) )a už mne čekají jen rozvody,teda pokud se něco nevys..... Jak vis o nekom kdo zvlada rozvody za rozumnou cenu pisni sz alebo 605025007 sice jeste casu dost ale aspon si to zjistim. dik PS: este furt nemam zpetak v barve :D ale si zatukam e moturek jede jak hodinky furt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 Jak vis o nekom kdo zvlada rozvody za rozumnou cenu pisni sz alebo 605025007 sice jeste casu dost ale aspon si to zjistim. dikPS: este furt nemam zpetak v barve ;) ale si zatukam e moturek jede jak hodinky furt Taky řeším rozvody,jak to pořeším dám vědět!!!! Ťuk,ťuk,ťuk motůrek taky drží a to má 255000 km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Červen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 to je mame pomalu jak dvojcata ja vcera cumel ze taky tahne na 250tis ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.