Kenny00 Odesláno Prosinec 26, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2011 Zdravím mam pár dotazů 1 při napíchnutí na diagnostiku byli 2 chyby potenciometr plynu a spínač sahary.Chtěl bych se zeptat jak poznam ze je ten potenciometr v háji a co to bude dělat 2:když chcípnu motor tak se z motoru ozve hroznej kovovej zvuk jako od převodovky.Mohla by to být vymletá vzpěra převodovky? 3: při 2500 ot mi auto vlítne do nouzového režimu .dnes Jsem zjistil že u podtlakového ventilu je prasklá hadička může to být tím? ptám se na tolik věcí protože ma octávii 2 týdny a chtěl bych to dát do kupy.Octavia 1.9 tdi 81 kw 2001.za rady předem děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dushky888 Odesláno Prosinec 27, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2011 1. k tomuto bodu sa ti presne vyjadrit neviem 2. skor to vidim na dvojhmotny zotrvacnik,ktory sa uz asi poruca 3. prasknuta hadicka podtlaku tiez sposobuje padanie do nudzoveho rezimu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kenny00 Odesláno Prosinec 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2011 Setrvačník? to mě teda moc nepotěšilo .zkusim si pod to lehnout a chcípnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.