Štěpi Odesláno Leden 5, 2012 Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 Čus borci, mam problem s Octavii II MR2008 (před face) 1,9TDI 77kw. Na palubce mi nesvítí kotrolka ABS ani ESP ani ASR ( ani při zapnutí klíčku). Abs už je funkční po výměně čidla na kole a vymazání chyb. Ale s ESP a ASR stale nechodí. Ve VAG mi to nepsalo žádnou chybu. Zkoušel jsem základní nastavení s loginem 40168, ale neúšpěšně. Teď tam mam chybu "jizdní test aktivován". Našel jsem na netu spoustu návodu jak test dokončit, ale nepodařilo se. Máte někdo nějaký tip jak to dát zase dohromady?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 5, 2012 Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 Ahoj no zkus nastavit znovu základní nastavení ABS+ESP musí se to dělat pořádně vypadá to že máš stále otevřené základní nastavení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Štěpi Odesláno Leden 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 Ahoj no zkus nastavit znovu základní nastavení ABS+ESP musí se to dělat pořádně vypadá to že máš stále otevřené základní nastavení Jo taky myslím že je to stále otevřené. Je nějaký "100%" návod jak to udělat? pár jsem jich našel ale nic mi nefunguje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 5, 2012 Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 Mrkni do VISU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.