Přejít na obsah

východní čechy

mazliik

Doporučené příspěvky

tak vy ste tu dýl, tak třeba to víte, navíc sem si toho všimla dneska kolik tam píšou :blink:

jinak dneska byl v HK asi nějakej sraz oktávek, u kfc se něco dělo a pak sem potkala taky černou s črnou maskou a novým znakem jak mám já, jen sem si nestihla včimnout mračítek a mával z vesela :lool:

Odkaz ke komentáři

aha, no vidíš to , asi tu sem dřív podle čísla člena (mimoto jsem dneska konečne vyplnila a zaplatila registraci) :wub:

no nevím, možné to je, i když něco z toho tam bylo děsný, ale spěchala sem na wc a když sem se vrátila tak tam nikdo nebyl :lool:

Odkaz ke komentáři

Cusik Vychodooctavaci :lool: dnes sem se vratil z dovol :) a tez bych jel do zamberku,jsem z Nachoda a tez bych se rad k vam pripojil pokud muzu :)takze kde co ? v kolik ? kde ? :D

taky jsem z Náchoda, takže se můžeš připojit a můžem cestou posbírat ostatní B)

Odkaz ke komentáři

Cusik Vychodooctavaci :lool: dnes sem se vratil z dovol :) a tez bych jel do zamberku,jsem z Nachoda a tez bych se rad k vam pripojil pokud muzu :)takze kde co ? v kolik ? kde ? :D

Paráda, další kára do party :palec: Pořádně to pročti, domluv se s Myškou a vyražte z Náchoda... Jinak teda v sobotu v 8,40 v Malý Skalici u Český Skalice na parkingu u prodejny Verner máme sraz já a Myš a pak vyrážíme směr Jaroměř

Odkaz ke komentáři

hele z octávek jen tak nic neodpadá :lol:

založ si vlákno k autu a ukaž nám ji :palec:

to už jede v 840? tak přijedu po 9 k lidlu wub.gif

máme to domluvený na 8,40 hod plus minus...neboj jede se v klidném tempu a určitě na tebe počkáme u Lidlu, kdyby jsi tam ještě nebyl :palec:

Upraveno uživatelem surfman
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...