Maxim Odesláno Leden 18, 2012 Sdílet Odesláno Leden 18, 2012 Ahoj kluci, mám trochu problém se světlama. Asi po roce mi přestaly nějak svítit xenony, výbojkama to není, včera jsem dával originály a pořád mi to připadá, že to pere pod auto a né tam kam by mělo. Prostě v noci jedu a vidím, že svítí ideálně vysoko atd, ale jakoby ,ěly slabší průsvitnost nebo jak to napsat. Otázka zní, zda je možné, že jde do dvětel málo elektriky nebo čím by to mohlo být a jestli se s tím někdo setkal. Mám originál xenon lampy originál osazené, ale bez naklápění. Díky moc za rady a postřehy. Mara 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Leden 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 Opravdu se s tím nikdo nesetkal? klidně jen napište co si myslíte, budu rád za každý postřeh. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 21, 2012 Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 Jestli nemas origo xenony tak ze prve ty svetla musis zafixovat aby se samy nenaklapeli... Za druhe zajdi si na serizeni na regloskop a tam ti ty svetla seridi. U xenonu zalezi aby hrana svetla byla rovnobezne se zemi... Bez si to nechat seridit... nebo to predelej na kolecko a potom serid... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Leden 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 Jak se předělávají xenony na kolečko. Nevíš, kde bych to mohl zjistit, jestli existuje nějaký návod? Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 teď v bazaru na to LukášV prodává kabeláž i snávodem. Bez té to neuděláš a cena je víc než dobrá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.