ADLERos Odesláno Leden 21, 2012 Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 Zdarec rád bych vám představil svou Octu. Nějáké základní info: Motor 1.9TDi 77kw r.v 9/2007 najeto cca 203 000km Převodovka 6stupňová DSG Výbava Elegance plus nějáké příplatky Trochu rozepíšu tu výbavu-6x airbag,Polokožená sedadla(přední vyhřívané),Dešťový senzor,senzor tlaku v pneu,zadní park asistent,corner,ESP,MF volant,Maxidot,Dvojpolohový střešní šíbr,el.okna a zrcatka,zadní stěrač. je toho prostě hodně tak snad si na neco jeste vzpomenu První úpravy: Osvětlení interiéru a nástupní prostor předěláno do bílých LED diod Vyndány podložky pod SPZ-přilepeny oboustrankou Gumové origo koberečky na zimu :-) Změna podsvícení budíku(bílá ve stylu OII FL nebo SUPII) Rádio Swing Panel climatroniku OII FL Síťový program do kufru Plaketky do polohovacích páček sedaček Foto auta: Ještě pár fotek: Swing rádio a předělaný climatronik s Faceliftu Foto s předělávky podsvětlení budíků Sputniky na léto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Leden 21, 2012 Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 Vítej :) Zvenku hezká až na ten rámeček kolem spz :) a vnitřek taky ok ještě by to chtělo vyměnit ten čudlík výstražných za ten černý z faceliftu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ADLERos Odesláno Leden 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 Díky Ten přední chromovej nesmysl tam je ještě po původním majiteli,tedka na zimu to prdím na jaro to půjde každopádně dolů plánuju lišty do laku a přední prkováky a to by je zakrývalo,navíc se mi to stejně nelíbí... Jinak černých spínačů na výstražné světla mám doma zásobu,jen ho musím přehodit,zatím pořád není čas,ale přes víkend to snad zmáknu Jinak těch černých spínačů mám navíc ještě 5 takže kdyby někdo chtěl tak není problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Leden 21, 2012 Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 copak by sis přál za černej trojuhelník? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Kdo ti delal zmenu podsvetleni budiku a kolik to vyslo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ADLERos Odesláno Leden 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Krocan: tady máš veškeré info ohledně spínače výstražných http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=11548 p2p: dělal mi to kámoš ze škodahome fóra, za budíky bere okolo 800kč :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Vytaj, pekna okta pekna farba to podsvietenie ma bere tiez nad tym rozmyslam ale este som sa k tomu neak nedostal a kolko by vysiel ten vypinac s potou na Sk ?? dik Jo a ten chrom daj vazne dole cim skor :D vyzera to hrozne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ADLERos Odesláno Leden 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 juraj351: Díky,jsem rád že se líbí,chrom půjde dolu ale až na jaro,vypínač s poštou na SK by vyšel na 370kč při platbě předem na účet Tady jsem vyfotil ty budíky na fotce to vypadá nic moc,v reálu je to o 100% lepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Zdravim a už jsi vyměnil ten černej spínač výstražnýho trojúhelníku místo toho červenýho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Už jsem to našel na sousedním foru, díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ADLERos Odesláno Leden 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Zdarec jojo dneska jsem ho přehodil tady máš ten slíbenej postup: výměna cca 3minuty,šroubovák zastrčit po krajích a uprostřed,potom zapáčit směrem dolů a celá schránka vyskočí ven,stlačíš ty plíšky na tom spínači,celý ho vysuneš ven odpojíš konektor dáš nový spínač zacvakneš ho tam a celou schránku tam nacvakneš zpátky Foto se zastrčenýma šroubovákama tam kde je prst tam to přijde taky vycvaknout :D a tady ještě jedna s novým spínačem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Ještě jednou ti děkuju . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ADLERos Odesláno Leden 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Pohoda,nemáš zač 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Barva super tak to je jasný a ta středová konzole je pecka..můžu se zeptat kolik to koštovalo..?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Ahoj, hezká Octavka (až bude pryč ten chrom) :), ať slouží. Funguje Ti na budících po změně podsvícení regulace jasu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Manci Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 moc pěkná OII, pěkně vybavená, jen pozor na xenony, ať nedopadneš jako spousta z nás. jinak vypadá jak ta má : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Pekna okta ty u ji mas aj tady no pekne panacku,moc se mi libi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ADLERos Odesláno Leden 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Ataner: díky jsem rád že se líbí,středou konzolí myslíš konkrétně co? :) VíktorMPI:Díky ten chrom půjde pryč na jaro,regulace jasu funguje ale LEDky v budíkách se oproti ostatnímu osvětleni stlumí uplně minimálně,ale nesvítí to zase nějak moc hodně že by to osilňovalo např večer... Manci: Díky,nejsou to xenony ale origo světla s čočkou takže vypadají uplně stejně jako xenony.No doufám že mi je nějáký nenechavec nešlohne,při nejhorším to vyřeší pojistka Pekna okta ty u ji mas aj tady no pekne panacku,moc se mi libi Jojo už jsem jí tady dal, A kdy nám představíš tu svou krasavici? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Ataner: díky jsem rád že se líbí,středou konzolí myslíš konkrétně co? :) Myslím tu předělávku : Rádio Swing Panel climatroniku OII FL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 VíktorMPI:Díky ten chrom půjde pryč na jaro,regulace jasu funguje ale LEDky v budíkách se oproti ostatnímu osvětleni stlumí uplně minimálně,ale nesvítí to zase nějak moc hodně že by to osilňovalo např večer... Jj, taky mám bílý budíky a máme to asi stejně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Tož dobrá kára 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ADLERos Odesláno Leden 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Myslím tu předělávku : Rádio Swing Panel climatroniku OII FL Swing-2500kč Panel Climatroniku-2500kč včetně zapojení Rámeček kolem rádia a climatroniku 500kč Ale jde to jenom od modelového roku 2008 a výš,pokud máš například M.R. 2006 tak musíš vyměnit celé topení aby ti fungoval climtronik s faceliftu a Gateway jednotku jinak ti rádio (swing,bolero,columbus) bude vybíjet baterku Tož dobrá kára Díky ;) Jj, taky mám bílý budíky a máme to asi stejně Jojo mají to tak všichni o kterých vím že to mají předělané.hold mají ty LEDky vyšší svítivost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P4RS Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Ahoj ten panel klimatroniku je složité a drahé vyměnit? nebo se to jen prohodí a něco se poladí na diagnostice? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ADLERos Odesláno Leden 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Zdarec,dělal mi to Váša v Prostějově,upravoval tam myslím pár drátků v konektoru.Jinak konektor pasuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ADLERos Odesláno Leden 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2012 Menší,větší novinka. Dneska dorazil MF volant s Pádlama.Už jenom sehnat Airbag a hurá sním do auta a cvak rychlost nahoru a cvak rychlost dolů :D už se na to těším :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Leden 27, 2012 Sdílet Odesláno Leden 27, 2012 Tady se nakupuje ve velkém..jsem zvědavej až to napasuješ..já dnes jen houbu na mytí.. ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ADLERos Odesláno Leden 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2012 Taky jsem zvědav jaké to bude si cvakat pod volantem,každopádně volant si namontuju sám a od zprovoznění multifunkce a pádel poprosím Vášu ten už v tom má praxi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Leden 28, 2012 Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Budu muset zapracovat na zručnosti ještě...zatím jsem dolil odstřikovače.. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ADLERos Odesláno Leden 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Já jsem je dolil v pondělí,bohužel mi ale zamrzly :D sem měl zbytek nemrznouci vody cca 1litr dolil jsem tam cca 4litry vody,rikal sem si však nemrzne tak to stačí bylo cely tyden kolem nuly a ejhle poslední 2 dny -9,-11 :D Takže s ostřikovačů ani kapička :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ADLERos Odesláno Únor 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 Dneska proběhla menší oprava a to výměna žhavících svíček v -17 na parkovišti před barákem. Vše se podařilo,Okta zase startuje jako za mlada Bosch Duraterm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.