Přejít na obsah

Fabiano er Eso

Guest janysek

Doporučené příspěvky

Guest janysek

Zdravím pánové,

tak konečně jsem se dostal k tomu a našel si čas,abych se konečně pochlubil se svojí milenkou...:-) Po roku a půl šetření každé koruny a přeříkání jsem si koupil to mé vysněné 1. autí ( v rámci finančních možností ).Už když jsem viděl poprvé že se bude vyrábět ,tak jsem si říkal,ta jednou bude moje.Když jsem konečně našetřil oné peníze,tak začlo ono dlouhé,složité 3 měsíční hledání správného vozu :-) Nakonec jsem si nechal vůz dotáhnout z Německa 1.8.2010 přes jednoho známého,který mi zařídil veškeré papíry ( technická atd. ) a že mi udělá i údržbu-která nekonec byla taková,že jiné filtry než co tam mají být a jiný olej :-/ Myslel jsem,že zešílím,když jsem to zjistil.Ale co auto bylo doma a nakonec jsem tam pak dal to co ta má být......Plus dodáno bez rádia a vnitřního kaslíku a hlavně nějaký vůl uštípal konektory od navigace a CD měniče.....

Info k vozu:

-Fabia RS 1.9 Tdi, 96KW, r.v 2004/7 , najeto po dotažení z Německa poctivých 161 000,- , auto obuto 15´´ kolech značky Borbet...originál kola k tomu nebyla,což mě mrzelo...,ale zase dodány k tomu

nové zimní 15´´ na plechách

-Co se týká výbavy všichni víte co to obsahuje,ale k dodání jen pro info: 4 x airbag, 4x okna v eletrice, střešní okénko, vyhřívané přední sedačky, černé fólie na zadních oknech a Maxidot což mě trošku hřálo za ty jiné nedostatky co byly na vozu.

-Během ročního provozu bylo auto trošku poopraveno a doladění nedostatků a také objevení některých závad co se autíčku nelíbilo..A hlavně z vlastní dobré vůle jsem jsem autu dopřál aby mi dobře sloužilo.Takže vyměněno následující:

přední náprava-silentbloky malé i velké,čepy řízení,čepy ramene,stabilizační tyčky,geometrie,brzdové destičky a kotouče a nové přední tlumiče jsem nestihl namontovat ( leží ve skřínce ) ale stávající

jsou v poho zatím

zadní náprava- výměna tlumičů a dorazů ( i když byly v celku v pohodě ),brzdové destičky a kotouče

motor- výměna klínového řemene+napínací kladky,výměna kolena intercoleru ( vystřelilo ),výměna expanzní nádrže,výměna čidla teploty chladící kapaliny,výměna čidla brzdových světel,repas alternátoru

( kulhaly už ložiska ) a údržba 180 000 najeto před měsícem - komplet všechno

dovybavení vozu - zamykání zpátečky,rádio Sony,auto obuto na bílá kole Speedline 16´´,denní svícení z Fabie II RS,úprava elektroinstalace

do budoucna - alarm,předělání podsvícení uvnitř vozu,úprava muziky,mračítka Milotec možná,změna barvy křídla na pátých dveřích na bílou barvu ( uvidíme-risk je zisk ) :-D ,loketní opěrka,volant+sedačky z Fabie Ii RS, bílá kola Speedline 16´´ ,dlouhé pravé zrcátko atd..:-)

A za pomoc s opravou a úpravou na voze vděčím svým kamarádům a kolegům..:-)

pro dnešek vše......:-)

post-18150-0-59286800-1327250077_thumb.jpg

post-18150-0-76940600-1327250081_thumb.jpg

post-18150-0-61441600-1327250086_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...