Ataner Odesláno Únor 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 No na diesla trošku slabší ,ale jo jde to !!!idealní je 74A 650 startovací proud No chipe moc jsi nepotěšil asi budu černotu na parkáči vypínat ať nemusí mamina z nákupu péšo.. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 To zase nehrozí neboj pokud nebudeš hrát v tomhle počasí půl dne tak je to v pohodě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Únor 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 Tak počítám že baterie je ještě origo... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 No tak uvidíš tyhle mrazy ji prověří já musel kupovat baterií loni taky jsem si koupil větší a dnes při -17 chytla na brnk :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Únor 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 No tak uvidíš tyhle mrazy ji prověří já musel kupovat baterií loni taky jsem si koupil větší a dnes při -17 chytla na brnk :) Tak dneska napoprvé jako Pája..i když se jí asi moc nechtělo.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 No tak vidíš tak je na tom stále hodně dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Únor 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 Tak dnes napíchlé auto od mr.chipmanna poštelovaná funkce CORNER,poštelované denní svícení a kdo ví co ještě celkem si vyhrál...pořád se s toho nějak nemůžu vzpamatovat a hlavně vůbec nevim která bije takže snad jen klobouk dolu a velké díky pane.. Jo a ani mě nekasíroval..tu sms jsem omylem smazal Romane sorry... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 jsem rád že je vše v pohodě jinak opravdu velmi zachovala OII já ti dám že jsi ji smazal :) :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Únor 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 No je to luxus pane..další vychytávky příště... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shotik Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 tak to taky shanim nekoho kdo nekasiruje :) na corner:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 neboj já si ho zkasnu :) :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shotik Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 :) no to nic nemeni na tom ze nekoho taky bych na corner bral :)))) ale jen okoli Prague 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Únor 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 tak to taky shanim nekoho kdo nekasiruje :) na corner:) Jednoho znám ale to je tajný..ale není Prague :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 to by mě zajímalo koho :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Únor 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 to by mě zajímalo koho :) Toho stejně neznáš chipe.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 tak co zkusil jsi jak to auto svítí večer ? Upravoval jsem ti svitivost zadních světel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Únor 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 To taky...?? No ještě nezkoušel.. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Únor 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 No nebyl jsem to ještě vyzkoušet chipe..krasavec..ale hlavně ten corner ten mě dostává.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Únor 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2012 Tak dneska se mi zničeho nic začalo odpojovat a připojovat bluetooth asi v minutovém intervalu..no na pikaču..nevim kde je zrada.. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Únor 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 Lidičky potřebuji akutní pomoc když připojím navigaci na nabíječku usb (myslím v autě přes zapalovač) okamžitě se přepne do režimu nabíjení a zmizí mi navigace..jde o Mio C720b Děkuji za rychlou nápovědu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Únor 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 Tak zítra dorazí od Chipa nové Bolero tak doufám že bude panovat spokojenost..natěšení je veliké.. ;) Jinak nám už nechybí snad nic jen Columbus ale to už jsme někde jinde..nakódováno vše spokojenost veliká.. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 no ještě si to budu muset rozmyslet :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Únor 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 no ještě si to budu muset rozmyslet :) :) Včera bylo pozdě.. :lool: Možná by se hodily ovladače klimy z face ale nevim uvidíme jak to bude vypadat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Únor 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Tak nás čekají nové rozvody doufám že to Chip zvládne i s CALIFORNIA SCENTS..jinak dnes naleštěno tak doufám že hned nebudou padat ty sr.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 teda už jsi horší než já :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Únor 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Tak to snad ani nejde jen se snažím udržovat mazla jakštak čistého.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 1, 2012 Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 tak to by jsi měl poresit tu tvoji cestu :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 tak to by jsi měl poresit tu tvoji cestu :) :) No je to tady katastrofa ale už to zasychá pomalu ..no jinak tankodrom..děs ..dneska trošku vosku od želvy a výsledek super kapota jak dětská prdelka..kola černý jak holina plus malý dárek čekal i plasty.. ;) Teď už půjde jen o to než to přijde na to hlídací tele venku a přijde to pokropit.. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 2, 2012 Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 tohle mu musis nějak vysvětlit že na tvé auto se to nedělá :) :) tohle mu musis nějak vysvětlit že na tvé auto se to nedělá :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 No já mu to asi brzy vysvětlim..jenže když jsem venku dává si sakra majzla.. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.