Přejít na obsah

Dotazy, nápady, připomínky k webu Škodaoctavia.cz, náměty atd.

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...

zabiaku webík dobrý v pohodě, ale když jsem zadal adresu a otevírala se mi stránka, tak jako první byl načtený banner vpravo v rubrice doporučujeme s Mustangem (levné elektrony). Ten Mustang je pěknej a vím že to je reklama bez které to nejde, ale byl to prostě první obrázek který jsem viděl na webu škodaoctavia... ;) Netuším co s tím, asi nic nebo maximálně posunout níž, ale pak klesá jeho cena. Tak vlastně nic, web je pěknej.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Instaloval jsem aktualizaci jednoho modulu a po aktualizaci databáze bílá smrt. Tak jsem ho smazal a hodilo to ten error.

A to už jsem myslel, že je konec. Protože jsem se nedostal nikam ani do administrace. Naštěstí mi jeden člověk poradil jaký modul to dělá a druhý člověk mi poradil jak ho vypnout přes databázi. A naskočilo to.

Ještě teď musím udělat zálohu tohoto a pak ho zkusím přeinstalovat aby vše fungovalo.

Ale byl jsem už opravdu zoufalí.

p2p: Díky za nápad, zkusím to nějak pořešit. Co jsem koukal, tak jde zobrazit poslední příspěvky v diskuzích kam napíšeš. Ale nevím jestli je to povoleno pro normální uživatele.

Ale určitě tohle pude nějak udělat. :smich:

Odkaz ke komentáři

To je jenom muj nazor... chodim k tobe pravidelne a snazim se dohledat co je od posledne navstevy noveho a musim to prohledavat skoro vsechno je to zbytecne a zdlouhave a hlavne mi muze neco utect (nejaky prispevek) a tim padem budu jako navstevnik tveho webu ochuzen o zazitek neco vedet... ;) :P :lool: ;) ;) :smich:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...
  • o 3 týdny později...

Přidělal jsem další sub menu, díky kterému budeme moci články třídit podle atributů zatím jen pro tuto sekci:

http://skodaoctavia.cz/navody/ostatni

To menu je to nahoře: exkluzivně*užitečné*legislativa*zajímavosti*fantasy

Co si o tom myslíte je to přehledné? Přišli by jste na to že je to menu? ..

Potřebuji zpětnou vazbu. Díky :palec:

Tohle chci udělat všude hlavně u návodů by to mohlo být dobré, kdy budete pomocí tohoto menu třídit podle třeba

řadička, světla,...

Odkaz ke komentáři

Zdarec.

Já se jenom chci zeptat, zda je tady možno nastavit sledování témat s upozorněním e-mailem - nemyslím SZ, ale běžné téma ve kterých figuruješ a chceš info o dalším příspěvku e-mailem do vlastní schránky. Tak při každé návštěvě své pošty víš, že někdo další reagoval na tvůj příspěvek, nebo téma. Nevím, jestli to zde jde navolit - zaškrtnout. Díky.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...