zabiak Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Pokud Vám něco zlobí nebo se chcete na něco zeptat pište sem. Nebo máte nějaký nápad jak je vylepšit. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Září 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2009 jj takhle je to myslím, lepší. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Září 25, 2009 Sdílet Odesláno Září 25, 2009 zabiaku webík dobrý v pohodě, ale když jsem zadal adresu a otevírala se mi stránka, tak jako první byl načtený banner vpravo v rubrice doporučujeme s Mustangem (levné elektrony). Ten Mustang je pěknej a vím že to je reklama bez které to nejde, ale byl to prostě první obrázek který jsem viděl na webu škodaoctavia... ;) Netuším co s tím, asi nic nebo maximálně posunout níž, ale pak klesá jeho cena. Tak vlastně nic, web je pěknej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Září 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2009 To je asi nějaká náhoda. Mě se první načte levé menu. Nevím jestli to lze nějak ovlivnit pořadí načtení. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Né v pohodě neřeš to, jen mě to pobavilo, opravdu ten obrázek byl první co se mi načetl ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Říjen 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2009 Staňte se fanouškem na fejsbuku: http://www.facebook.com/pages/Skodaoctaviacz/96208619268 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Říjen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 Něco se posralo. :( Budu to muset nějak opravit. Ach jo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Říjen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2009 Povedlo se mi to zase zprovoznit. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 24, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2009 Tak sláva A v čem byl problém? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 24, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2009 Zabiaku mas moc pekny web jenom mi tam schazi jak vyhledat nove prispevky od posledni navstevy... nebo neco podobneho... Ale jak rikam supr web... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Říjen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2009 Instaloval jsem aktualizaci jednoho modulu a po aktualizaci databáze bílá smrt. Tak jsem ho smazal a hodilo to ten error. A to už jsem myslel, že je konec. Protože jsem se nedostal nikam ani do administrace. Naštěstí mi jeden člověk poradil jaký modul to dělá a druhý člověk mi poradil jak ho vypnout přes databázi. A naskočilo to. Ještě teď musím udělat zálohu tohoto a pak ho zkusím přeinstalovat aby vše fungovalo. Ale byl jsem už opravdu zoufalí. p2p: Díky za nápad, zkusím to nějak pořešit. Co jsem koukal, tak jde zobrazit poslední příspěvky v diskuzích kam napíšeš. Ale nevím jestli je to povoleno pro normální uživatele. Ale určitě tohle pude nějak udělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 24, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2009 To je jenom muj nazor... chodim k tobe pravidelne a snazim se dohledat co je od posledne navstevy noveho a musim to prohledavat skoro vsechno je to zbytecne a zdlouhave a hlavne mi muze neco utect (nejaky prispevek) a tim padem budu jako navstevnik tveho webu ochuzen o zazitek neco vedet... ;) :P :lool: ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest lachim Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 jj takhle je to myslím, lepší. ;) zdar,mam problem,rano pri štarte mam problem,motor kašle,skače,sem tam zdochne až kym sa trochu nezohreje.neviete mi niekto poradit?Ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Listopad 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 zdar,mam problem,rano pri štarte mam problem,motor kašle,skače,sem tam zdochne až kym sa trochu nezohreje.neviete mi niekto poradit?Ďakujem Zkus se zeptat zde: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...mp;#entry118259 . :) Tohle je špatné téma a navíc bohužel nedokážu poradit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Listopad 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 p2p: Nové příspěvky od poslední návštěvy zjistíš takto: Můj účet - Sledovat A zobrazí se ti! :( http://skodaoctavia.cz/diskuze/jak-zjistim...sledni-navstevy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 10, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 jjj dikec moc hned to skusim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Prosinec 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2009 201 fanoušků na fejsbuku :o ! Staňte se fanouškem. http://www.facebook.com/pages/Skodaoctaviacz/96208619268 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Přidělal jsem další sub menu, díky kterému budeme moci články třídit podle atributů zatím jen pro tuto sekci: http://skodaoctavia.cz/navody/ostatni To menu je to nahoře: exkluzivně*užitečné*legislativa*zajímavosti*fantasy Co si o tom myslíte je to přehledné? Přišli by jste na to že je to menu? .. Potřebuji zpětnou vazbu. Díky Tohle chci udělat všude hlavně u návodů by to mohlo být dobré, kdy budete pomocí tohoto menu třídit podle třeba řadička, světla,... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fugas Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 Zdarec. Já se jenom chci zeptat, zda je tady možno nastavit sledování témat s upozorněním e-mailem - nemyslím SZ, ale běžné téma ve kterých figuruješ a chceš info o dalším příspěvku e-mailem do vlastní schránky. Tak při každé návštěvě své pošty víš, že někdo další reagoval na tvůj příspěvek, nebo téma. Nevím, jestli to zde jde navolit - zaškrtnout. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 Pokud myslíš moje stránky tak jde. Pod články nebo diskuzí je pro registrované tlačítko Upozornění do e-mailu a tam si to zatrhneš. Tady na fóru to nejde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fugas Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Tak dobrá. Děkuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Kurník, dneska jsem si liboval v tom kolik návštěv dnes mám, ježe pak přestala stíhat databáze hostitele a spadlo to. ;) Ale už se pracuje na nápravě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 A co to má společného s OC a jeho forem ;)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Nic, ale přečti si v jakém jsi tématu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 To vím, jen ale pak nechápu proč do dotazů, námětů a připomínek si sám sobě něco dotazuješ, namítáš nebo připomínáš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Co máš za problém? Prostě jsem se napsal důvod proč nejede web. Aby se mě lidi případně nedotazovali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 Ale nic, jen mi prostě nepřijde tohle jako něco co patří do novinek ze světa škodovek, a ještě vyvěšené. Tak napiš až to zas půjde, ať všichni co tam zjistí problém a náhodou jdou zjistit sem co se děje ví, že už je to ok, kdyby se tam náhodou nepodívali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 mischicka: Nové modely, zprávy z Ml.Boleslavi a novinky z partnerského serveru SKODAOCTAVIA.CZ tak možná proto to má zabiak tady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Máš pravdu, to jsem si vůbec nevšiml, sry! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Jo takhle :) . Už to chápu taky :) . Na webu mám v menu odkaz a přímo na tuhle sekci právě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.