octavie Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Ahoj všichni, prosím oradu. Nuloval jsem OIL přes VAGA , a od té doby to jen nastartuji a hned motor zhasne. Vím jsem blbec a něco jsem tam zkur..., Když jsem zkoušel přizpůsobit 17-přístrojovou desku v adrese 00,tak mě to tam nechce pustit do políčka: nová hodnota, prostě není prosvícené. Moc děkuji za pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 K VAGu se neumím vyjádřit. Ale měl jsem nedávno jednu zkušenost - zůstávala mi občas viset chcípací klapka u EGR ventilu, motor vždy čapl a hned zdechl. Když jsem to náhodou objevil a ručo té klapce pomohl, hned to startovalo ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavie Odesláno Únor 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 K VAGu se neumím vyjádřit. Ale měl jsem nedávno jednu zkušenost - zůstávala mi občas viset chcípací klapka u EGR ventilu, motor vždy čapl a hned zdechl. Když jsem to náhodou objevil a ručo té klapce pomohl, hned to startovalo ok. Ahoj, moc děkuji za radu, bylo to tím. Jseš BOREC:) Ještě jednou dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 No psal jsem to pro tebe spíš jen na náhodu a rozmýšlel jsem dlouho jestli to vůbec napsat...o to víc mě těší, že jsem se to nakonec rozhodl napsat a že ti to fakt pomohlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.