Ufyn Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 Zdravim, nevite nekdo ci jde zapojit origo autoradio (audience) i do jineho auta, pokud ano popis pinu by nebyl? Jedna se mi pouze o zapojeni, ne montaz.. Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 do jakého auta? pokud to nemá can 2.0 tak se ti bude po hodině vypínat a nebude zapínat a vypínat s klíčkem.. na to by jsi ještě potřeboval nějaký can modul 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ufyn Odesláno Únor 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 ok, ne auto ma pouze klasicke napajeni a repro. a na jake piny mam co privest? a pujde mi tam dat ten bezpecnostni kod? kdz jsem menil radio v me octavii musel jsem radio pustit pomoci klicku aby se napsanej kod potvrdil. jinak kdyz jsem ho zapnul normalne koleckem tak kod sel dat ale uz nicim potvrdit, treba nevim jenom cim.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 bude se ti co hodinu vypínat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ufyn Odesláno Únor 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 bude se ti co hodinu vypínat to mi nevadi, a co to zapojeni a to ohledne toho bezpecnostniho kodu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 zapojení je tam 2x stálé plus a 1x kostra. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ufyn Odesláno Únor 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 a konkretnejsi by nebylo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ufyn Odesláno Únor 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 poradi nekdo jak zapojit ten konektor? napajeni? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Popis pinov rádií je vyvesená téma presne o 1 riadok vyššie, než táto tvoja Aha, tu http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=9357 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.