Přejít na obsah

Pepova OII

Doporučené příspěvky

Hmm další RS -O jako prokouklo to toe jasný ale když to teď vidím potkávám samé rs a pak zjistím že předemou jede 1.9 77 kw dost divný dál bych ty peníze do úplně jiných úprav ale jo každému se líbi něco jiného . . .

Odkaz ke komentáři

díky chlapy za názory. mě se to líbi a nikdo to tu v okolí nemá. všichni maj tuto barvu ale ne tyto nárazníky. Znaky na masku a zadek??? O tom ani neuvažuji. Prostě je to jen jinej nárazník a nic víc :). Ted už jen koncovku a 17" kola a bude prozatim hotovo :)

Jo ty senzory sem samy odpojel když zdrychlim nad 20 km/hod. Jinak se to zapíná automaticky při zařazení zpátečky ale to už to bylo řečeno.

Upraveno uživatelem Pepik90
Odkaz ke komentáři

mas to pekny ted by to chtelo halogeny s cockou a nebo xenony hned :palec: ten FL napis dozadu tam dej je cool :palec: maj to aj nektere O1 v combiku treba kamos a vypada to moc dobre! :palec:

jo hochu na ty světla si minimálně rok počkám ale dám jen halogeny. přeci jen xenony se hrozně kradou ikdyž mám připravu na ostřiky světel. stačilo by to jen zapojit a fungovalo by to.

FL nápis je bomba počkám do výplaty a objednávám. Rovnou objednám i tu koncovku konečně. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

tak pánově na 99% mi odchází setrvák :( taky mi nespíš odcházej čepy v přednich kolech. ted koukám k jeldovi na stránky tak není to raketa za ty věci ale spíš bude raketa ze vyměnu v sevisu co??? kdo s si tim už prošel a nakolik ho to vyšlo jen výměna???

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...