Ol@f Odesláno Květen 9, 2012 Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 a nebo prijdes na to ze ten napis octavia sundas a nic misto nej nedas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 9, 2012 Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 napis z FL je cool a nebo nic ja bych ten starej sundal bude to jeste peknejsi,uvidis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Květen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 napis z FL je cool a nebo nic ja bych ten starej sundal bude to jeste peknejsi,uvidis hele musim postupně :) ikdyž koukal jsme že už je paku volnější ten nápis :) takže až upadne tak hned pujdu FL nápis... mě se to nelíbi když tam nic neni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Květen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 (upraveno) tak přední nárazník konečně nandám :) vypdá to zajímavě Upraveno Červenec 5, 2012 uživatelem Pepik90 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 Mě líbí! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 Moc pěkné. Zajímalo by mě jak to je u oktávek s předníma senzorama. Dají se nějak vypnout? V toyotě co máme to je občas na palici-furt to řve-stačí aby projela motorka, nebo aby více pršelo. Naštěstí to jde vypnout... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 Senzory jdou samozřejmě vypnout. Zapnou se automaticky při zařazení zpátečky a mají i samostatný čudlík ON/OFF 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 Hmm další RS -O jako prokouklo to toe jasný ale když to teď vidím potkávám samé rs a pak zjistím že předemou jede 1.9 77 kw dost divný dál bych ty peníze do úplně jiných úprav ale jo každému se líbi něco jiného . . . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 Když tam nejsou RS znáčky, tak se mi to takhle líbí , zvlášť s touhle barvou se to moc často nevidí. Když se dělaj z výroby různý M-pakety, AMG-pakety, u OI RS paket, tak proč si to neupravit individuálně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Květen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 (upraveno) díky chlapy za názory. mě se to líbi a nikdo to tu v okolí nemá. všichni maj tuto barvu ale ne tyto nárazníky. Znaky na masku a zadek??? O tom ani neuvažuji. Prostě je to jen jinej nárazník a nic víc :). Ted už jen koncovku a 17" kola a bude prozatim hotovo :) Jo ty senzory sem samy odpojel když zdrychlim nad 20 km/hod. Jinak se to zapíná automaticky při zařazení zpátečky ale to už to bylo řečeno. Upraveno Květen 23, 2012 uživatelem Pepik90 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 23, 2012 Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 mas to pekny ted by to chtelo halogeny s cockou a nebo xenony hned ten FL napis dozadu tam dej je cool maj to aj nektere O1 v combiku treba kamos a vypada to moc dobre! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Květen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2012 (upraveno) mas to pekny ted by to chtelo halogeny s cockou a nebo xenony hned ten FL napis dozadu tam dej je cool maj to aj nektere O1 v combiku treba kamos a vypada to moc dobre! jo hochu na ty světla si minimálně rok počkám ale dám jen halogeny. přeci jen xenony se hrozně kradou ikdyž mám připravu na ostřiky světel. stačilo by to jen zapojit a fungovalo by to. FL nápis je bomba počkám do výplaty a objednávám. Rovnou objednám i tu koncovku konečně. Upraveno Květen 24, 2012 uživatelem Pepik90 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 25, 2012 Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 presne tak pane!Bude to pecka uvidis xena se kradou ale kdyz mas pojistku neni co resit! Ja mam poprve na octave xena a parada uz bych nic jineho nechtel hlavne jak se to nataci do boku v zatackach to je teprve pecka! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Květen 25, 2012 Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 FL nápis je bomba počkám do výplaty a objednávám. Doporučuji nejdřív sundat starý nápis a pak případně teprve objednat nový.Já o tam taky uvažoval a teď když jsem sundal starý nápis a zadek je čistý,tak tam nic nechci. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Květen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2012 Lasse necháme se překvapit :) samozřejmně nejdřív pujde nápis dolu a pak hned "objednám" FL nápis :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 26, 2012 Sdílet Odesláno Květen 26, 2012 ja takm taky nic nemam a myslim ze je to lepsi no! Kazdeho vkus! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Červen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2012 (upraveno) tak pánově na 99% mi odchází setrvák :( taky mi nespíš odcházej čepy v přednich kolech. ted koukám k jeldovi na stránky tak není to raketa za ty věci ale spíš bude raketa ze vyměnu v sevisu co??? kdo s si tim už prošel a nakolik ho to vyšlo jen výměna??? Upraveno Červenec 5, 2012 uživatelem Pepik90 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.