Killer22 Odesláno Srpen 13, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 Zdravim kolegove, co vse je potreba pro montaz vyhrivaneho predniho skla? (krome toho skla samozrejme... ). Vim o dodatecnem tlacitku na Climatroniku se symbolem vyhrivaneho okna a co dal? Musi se kvuli tomu rozebrat komplet palubka? :o jde mi o to, ze mi dnes vlitl kaminek do skla -> prasklo -> nemam pojisteno -> chtel bych rovnou novy sklo s vyhrivanim... Dokaze mi nekdo z fora poradit? Diky moc a zdravim, Killer22 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 jak rychle vám naběhne výhřev hlavně předního skla? dneska -15°C a těžce mě to zklamalo. námraza začala natávat až snad po pátý minutě, zadní sklo asi o minutu dřív. čekal jsem to teda daleko dřív. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 tak Ford cca po 3 min. už flekatí, po pěti minutách je běžná námraza pryč, předpokládám, že Sup má taky vyhřívání drátky v předním skle, tak mě napadá, na kolik máte to přední sklo pojištěné? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 tak je to asi všude stejný, já teda měl představu, že námrazu (ne sníh) začne odmrazovat do minuty, max dvou...tohle je nepoužitelný. dneska jsem šel nastartovat, pak se rychle nasnídat a po 5ti minutách to začalo teprv něco dělat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.