ROMIK Odesláno Únor 14, 2012 Sdílet Odesláno Únor 14, 2012 Jde na O II facelift 09(BCM) nakodovat světla na ameriku aby se aktivovali až po povolení ruční brzdy jako u předface.Jde oto by světla nesvítily hned po zapnutí klíčku. Koukal jsem do VAS nikde jsem nenašel volbu,možná jsem něco přehledl nebo HEX CAN A Long Co.origo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hawkeye Odesláno Srpen 27, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2014 Jde na O II facelift 09(BCM) nakodovat světla na ameriku aby se aktivovali až po povolení ruční brzdy jako u předface.Jde oto by světla nesvítily hned po zapnutí klíčku. Koukal jsem do VAS nikde jsem nenašel volbu,možná jsem něco přehledl nebo HEX CAN A Long Co.origo? ano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
puntoii Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Tiež by ma zaujímala táto funkcia. Parkujem v garáži a na svetelný senzor práve nedopadá žiadne svetlo , čiže pri polohe AUTO sa pri otočení klúčika do zapalovania okamžite zapnú xenony. Pritom stači , ak sa pohnem niekoľko centimetrov a už zhasínajú (neviem žiaľ parkovať dopredšie , limitujú ma veľkosti garáže). Zároveň by ma zaujímala ešte jedna vec , a tou je vypnutie CORNER osvetlenia cez hmlovku , LEN ak auto stojí na jednom mieste naštartované s vytočeným volantom. Skúšal niekto už dačo podobné ? Predpokladám , že toto všetko sa kóduje cez jednotku svetiel , resp. ten CORNER možno cez centrálnu elektriku. Ďakujem Vám za veškeré nápady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hawkeye Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 Jde na O II facelift 09(BCM) nakodovat světla na ameriku aby se aktivovali až po povolení ruční brzdy jako u předface.Jde oto by světla nesvítily hned po zapnutí klíčku. Koukal jsem do VAS nikde jsem nenašel volbu,možná jsem něco přehledl nebo HEX CAN A Long Co.origo? BYTE 11 BIT 0 =1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 30, 2014 Sdílet Odesláno Září 30, 2014 BYTE 11 BIT 0 =1 vyzkouseno a nefunguje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.