Bodo Odesláno Únor 15, 2012 Sdílet Odesláno Únor 15, 2012 Dobry podvecer potreboval by som pomoct. Stretol sa uz niekto s takym vykonostnym grafom u Octavii II 1.9 TDI 77kW BKC alebo vedel by mi niekto vysvetlit co moze sposobit taky graf. Dakujem za odpoved. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Únor 15, 2012 Sdílet Odesláno Únor 15, 2012 Ahoj. Ještě jsem takovej graf neviděl. To je chip? A kde jsou hodnoty původní? Ty špičky by tam neměly být-mělo by to být plynulejší. A měřeno tak od 1400 ot/min. Něco není OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bodo Odesláno Únor 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2012 Nie bohuzial neni to chip takto mam naladenych 77kW :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bodo Odesláno Únor 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2012 Nie bohuzial neni to chip takto mam naladenych 77kW :( Boli vykonane opravy akurat po ktorych mi to tak ostalo v servise tvrdili mesiac a pol ze je to v poriadku. Bolo menene tesnenie na vstrekoch,tandemove cerpadlo a turboduchadlo po repase. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.