Přejít na obsah

moje cerna cubka

Doporučené příspěvky

Hele, před náma v rodině jsme měli taky možnost podědit XXX věcí, ale narovinu - oblečení je tak levný, že si koupíš prostě nový :-) veškeré hygienické věci musíš koupit nový.... jeniný co jsme podědili a stojí za to, je přebalovací pult...super...pěkně ho tma švihneš a přebalíš.... jo a kočár doporučuji trojkombinaci pořádnou !!!!! pořádnou myslím především autosedačku, hlavně ne ta co je na fotkce za 1300,- ... pořádná kvalitní a bezpečná od MAXI COSI, CASUAL PLAY či ROMER sojí cca 5000,-. Sami ju máme a max. spokojenost...o výhodách trojkombinace mluvit nebudu...a dítěti je v tom dobře - neboj...oni jsou tam pěkně schoulení (maji rádi z bříška embrionální polohu) a cítí se opravdu bezpečně..však uvidíš až bude mít mimi prdíky, to pak bude furt řvát a nejlépe mu bude v dětské autosedaćče... joooooo, ten náš v ní snad měsíc v kuse bydlel každej večer :-) ale to je normální no.... a ta maxi cosi sedačka i pěkně houpe :-)

tak o obleceni nemluvim to by me nenapadlo dedit ze ano... hygienicke vecy jsou jasne ja mluvim o hrackach mame slibenou houpacku dite v ni sedi jak v autosedacce hraje to jsou na tom zavesene hracky atd.,.. i prebalovaci pultik si poridime tedy ehmmm ani ne pultik jak podlozku a tu dame na pracku... ty pultiky co jsme videli v chicoo tak staly za prd... kocarek jasne ze porim nejaky lepsi ale 30 000 na to nemam ... sedacku... no to musim promyslet jestli stoji za to na pul roku kupovat misto skorapky sedacku za 5000kc, myslim ze ten pul rok to vydrzi jako kazdy jiny ve skorapce a pak poridim enjakou dobbrou... to co je na fotcce bylo ilustrativni

Odkaz ke komentáři

máš pravdu, hračky máme taky poděděné některé, třeba ty skládací komínky :-))) podložka na pračku budiš, ale dle mě ta pračka bude krátká a hlavně nízká - tedy tvoje záda dostanou pěkně na prdel...se dojeď podívat na výbavičku do Medlánek :-)))

Jo a k té sedačce - v půl roce nekoupíš nic, jelikož dítě nesedí a musí být ve vajíčku....ta MAXI COSI je snad do cca 12kg !!! a na tomto bych nešetřil...ano je to na cca 8 - 10 měsíců, ale čutne do tebe magor a pak se budeš kopat do prdele, že jsi koupil SHIT sedačku.... ale neboj, kočárek ti koupí tatík :-)))

Odkaz ke komentáři
máš pravdu, hračky máme taky poděděné některé, třeba ty skládací komínky :-))) podložka na pračku budiš, ale dle mě ta pračka bude krátká a hlavně nízká - tedy tvoje záda dostanou pěkně na prdel...se dojeď podívat na výbavičku do Medlánek :-)))

Jo a k té sedačce - v půl roce nekoupíš nic, jelikož dítě nesedí a musí být ve vajíčku....ta MAXI COSI je snad do cca 12kg !!! a na tomto bych nešetřil...ano je to na cca 8 - 10 měsíců, ale čutne do tebe magor a pak se budeš kopat do prdele, že jsi koupil SHIT sedačku.... ale neboj, kočárek ti koupí tatík :-)))

jak to vis ze me ho koupi?? :) jinak jo stim mas recht stim vajcem jen me jde o to aby sem ho nasadil taky do kocarku vis jak dite ti tam usne a pak ho prendavat do kocarku z vajca do korbicky je blby... takhle ho muzes nechat chvili spat...

Odkaz ke komentáři
jak to vis ze me ho koupi?? :palec: jinak jo stim mas recht stim vajcem jen me jde o to aby sem ho nasadil taky do kocarku vis jak dite ti tam usne a pak ho prendavat do kocarku z vajca do korbicky je blby... takhle ho muzes nechat chvili spat...

právě proto je ideál 3kombinace...usne v sedačce, nasadíš sedačku na podvozek a jedeš.... mrkni na youtube.com jak funguje

Odkaz ke komentáři
právě proto je ideál 3kombinace...usne v sedačce, nasadíš sedačku na podvozek a jedeš.... mrkni na youtube.com jak funguje

to ja vim ale ty skorapky jsou asi ne moc kvalitni na ty co jsme se divali aby to sedlo na ten kocarek.. nevim jak to fakci ale kazda skorapka napr romer nepujde na kocarek tako ktery mame vybrany tak to myslim....

Odkaz ke komentáři
to ja vim ale ty skorapky jsou asi ne moc kvalitni na ty co jsme se divali aby to sedlo na ten kocarek.. nevim jak to fakci ale kazda skorapka napr romer nepujde na kocarek tako ktery mame vybrany tak to myslim....

musíš koupit kvalitní trojkombinaci (autosedačka, sporťák, hlubokej) a pak neřeš autosedačky za 1500,- která v životě neviděla radší ani jeden crash test :-(

Odkaz ke komentáři
musíš koupit kvalitní trojkombinaci (autosedačka, sporťák, hlubokej) a pak neřeš autosedačky za 1500,- která v životě neviděla radší ani jeden crash test :-(

ahaa tak envim co je levne ale to co jsme si vyhlidli stoji 15 000 ta trojkombinace.... ty za 25 000 atd to je dost drahe,,,,

Odkaz ke komentáři

Čau já mám tenhle: Cam Cortina X3 Tris 2009.Naprostá spokojenost :palec: ,ale každýmu se líbí a vyhovuje něco jiného.Když jsem ho kupoval před dvěma rokama tak v sadě bylo vše pláštěnka,taška,vajíčko do auta atd atd.Je pravda že jsem toho vajíčka nacvaknutím na podvozek moc neužil ale luxusně se skládá a je fakt lehoučkej.Tak hlavně dobře vyber :huh:

Odkaz ke komentáři
cauky hanny

moc diky za tim mnrknu na to .. ted padim k rodicum.... urcxo neco vynereme je toho moc..same promysleni, rozmysleni... pomer cena, vykon...

Jasný jak říkam každýmu vyhovuje něco jinýho,ale já za sebe mužu říct že jsem max. spokojenej :palec::huh: Za ty peníze si myslím že je dost kvalitní a neměl jsem s ním jedinej problém a poruchu.Ted ho použiju na druhýho prcka a kočárek pořád vypadá jako novej.Znám spoustu lidí co koupily obyč za 10tis a po jednom dítěti kočár rozvrzanej uplně k nepoužití.myslím že nemá cenu na tom šetřit.Tak dobře vyber držím palec a mimochodem octa výborná :D :D :D

Odkaz ke komentáři
Jasný jak říkam každýmu vyhovuje něco jinýho,ale já za sebe mužu říct že jsem max. spokojenej :palec::huh: Za ty peníze si myslím že je dost kvalitní a neměl jsem s ním jedinej problém a poruchu.Ted ho použiju na druhýho prcka a kočárek pořád vypadá jako novej.Znám spoustu lidí co koupily obyč za 10tis a po jednom dítěti kočár rozvrzanej uplně k nepoužití.myslím že nemá cenu na tom šetřit.Tak dobře vyber držím palec a mimochodem octa výborná :D :D :D

hanny diky moc za tip... uz jsemna to koukal.... je moc pekny a verim ze i kvalitni kdyz snim mas super zkusenosti... nicmene my chceme ctyrkolak.... nop nechavam to otevrene musime vse zvazit osahat si... preci jenom to nestoji 30 kc :) jinak diky za povhalu okty... potesi..

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
rád jsem Tě zase viděl po dlouhý době, jen škoda, žes nevzal Lucku :lool:

peto taky jsem te moc rad videl.. lucklu by jsme vzala el vis jak roste mimco v brisku tak bylo lepsi kdyz byla v klidu na chalupe s rodici.... opdpocivala a relaxovala... takhle by ji byla zima asi jak ji znam a chtela aby sem uz za ni sel spat :o :D :D :) :angry:

Odkaz ke komentáři
jo, tak o tom mi povídej, však mi nejdřív mladá telefonovala z chatky a pak ještě psala smsku :(

:D :D :D :D no jo tak tak nejak by jsme to mel ja... :) ;)

a my jsme se pane minuly. Jsem tě zahlídl odjíždět chvíli po tom co jsme dorazili :(

jajjj pane!!!!! to me moc mrzi ja te videl u vstupu ale bavil jsi se tam s nekym a nerda skacu do konverzace.... skoda , ale pristi rok bude dalsi sraz .... nic nam preci neutece

Odkaz ke komentáři
Tak to je v pohodě, kdybys potřeboval nějaký rady, tak písni.

Škoda že jsme se tam nepotkali, jsem těšil na tu "ameriku" ;)

maro urco se ozvu kdyby neco.... a co? jak se vede?? co malej? skoda ze jsme nepokecali, jsem se na tebe tak tesil a nakonec jsem ti stihnul zamavat jenom ato tak tak protoze jsi to kalil narame rychle :)

Odkaz ke komentáři
... tak tak protoze jsi to kalil narame rychle ;)

Já že kalil rychle? Vůbec nee, to vy jste byli žíznivá čára :)

Kdyby ti to vyšlo, tak přijeď na sraz u Olympie v říjnu. Myslím, že je to ve středu 13.10.

Malej je docela hodnej, ale to vstávání 2x a 3x za noc je trochu únavný.

Moc zkušeností ještě nemáme, mám koťata doma teprve třetí den. Však uvidíš ...

Já sice nekojím, ale mám funkci "šéfkuchař mléčnýho baru" :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...