Přejít na obsah

moje cerna cubka

Doporučené příspěvky

hlavne tim plechem nici co muze a ja to pak musim spravovat :lol:

a jsem zvedavej jak se dostanes s fotakem pod auto :D

jinak se moc tesim az to budes mit na zemi uplne :palec:

jo noo to jsem omylem ti vyvratil direcku na branku :D :D :D to se stene i tem co jezdi vys :D ;) :P ;) taky se tesim az to slozim na zem , a to se tam teda fotakem nedostanu no...uvidim nejak to spacham....

Nigdo uz to nesmi mejt jenom ja a Ty :lol:

ja ja neboj sa bejku.,. zatim ne ejste nedosla sakra... musim se na to podovat :D

Odkaz ke komentáři

vladane na okynecko zadni , cekam az me vsechny dorazi bude toho vice

jinak dnes auto odvezene MR. Humlovi , vymena prednich pruzin na mem stavitku, horniho ulozeni tlumicu a kosti stabliku a uvidime co dal najde a vymeni :) odpo to bude hotove tak jsme zvedav jestli to ztvrdne tema pruzinama :)

Odkaz ke komentáři
konecne podvozek a ne tu napodobeninu, co mas ted :pest:

to jsi posral :lool:

lepsi by to bylo s air ride :lool: :palec:

fuuuujjjjjjj

s tim fakt jezdi jen mejdla ;) dojet na sraz s autem jako offraod a tam mu pak vypustit vzduch, aby lehlo na zem, umi kazdej trouba :palec:

presne tak je to pro mejdla.... nahore umi dojet kazdej a vypustit mechy a delat frajera jak to maji v podbehu

Jooo kucí já vís nechápu... Doplazil jsem se z Golfem dom a hnedka šel o 4/5 cm nahoru... :)

my snizime sotva dojedeme ale rok odroku jsme niz a niz aspon teda ja :) uz mam dojebanou polooosu o stablik ;) :(

Odkaz ke komentáři

Vladan: no ale to se pak neradis mezi lidi, co chteji snizovat, chapes? ;) Pro nektery lidi je to styl, ale nekdo na to holt nema naturu, tak si vymyslel vzduchovy podvozek s tim, ze vlastne vsude mozne projede, ale pred holkama udela frajera. :pest: Vyhraje par poharu za to, ze ani nezatoci kola. Po soutezi to naslape nahoru a odfrci. To je fakt vyhra. :palec: Jen tak mimochodem, taky by mi nedelalo problem vrazit do vzduchovyho podvozku penize. Nikomu to nezavidim, jen mi to prijde nefer.

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

:pest: ;) :palec: :palec: :lool: :lool: :) no gumy necham radsi nafouknute razty :D

Vladan: no ale to se pak neradis mezi lidi, co chteji snizovat, chapes? :huh: Pro nektery lidi je to styl, ale nekdo na to holt nema naturu, tak si vymyslel vzduchovy podvozek s tim, ze vlastne vsude mozne projede, ale pred holkama udela frajera. :lool: Vyhraje par poharu za to, ze ani nezatoci kola. Po soutezi to naslape nahoru a odfrci. To je fakt vyhra. :D

:) ;) :( souhlasim s tebou jendo !!!!! proste to neni srdcovka ale stylovka , co si jede pro poharek a odjede jako off road :D :D

Odkaz ke komentáři
Vladan: no ale to se pak neradis mezi lidi, co chteji snizovat, chapes? ;) Pro nektery lidi je to styl, ale nekdo na to holt nema naturu, tak si vymyslel vzduchovy podvozek s tim, ze vlastne vsude mozne projede, ale pred holkama udela frajera. :pest: Vyhraje par poharu za to, ze ani nezatoci kola. Po soutezi to naslape nahoru a odfrci. To je fakt vyhra. :palec: Jen tak mimochodem, taky by mi nedelalo problem vrazit do vzduchovyho podvozku penize. Nikomu to nezavidim, jen mi to prijde nefer.

Jako fakt to nerozumis :palec: On s tim nemusi odvrcit gdyz to vzdihne nahoru, muze se s tim jet gdyz je to dole uplne normalni jako s stelovakem, nevim gdo Ty rekl ze gdyz se s tim rifi musi auto bejt nahoru?!

Odkaz ke komentáři
honza to mylsle tak ze kdyz to da na zem na fest tak nezatoci kolama kdyz ma celou gumnu schovanbou v podbehu

boze proste reknite nemam air ride je to sracka, nevim proc mluvite ze se s tim neda ridit... :pest: ale ten nesmysl co mluvite ze s tim odejde jak off road, kuwa je este veci vyhoda nez stelovatk, on tam ma nekolik typu visek, muze to dat uplne na zem, muze to dat nekolik cm od zemy, muze to dan moc vic od zemy....nevim proc se mluvi o tom ze se s tim neda jet.... ;) :palec:

Co ja jsem snob, ja si poridim air ride a hacim to dolu pred nakim cafee baru u more, no a co jsem snob, kuwa vsuhni delame nase auta aby se libilo nam a i OSTATNIM LIDEM! NE?!?!?

Ja proste hci se ukazat, no a co JSEM SNOB! :lool: :palec:

Odkaz ke komentáři

vladane nepochopil jsi pointu,......je to asi na tebe moc pocesteny.... nic proti tobe jako jo? ale poinbta neni to co pises ze to je na picu atd.....

nema cenu se tak hadat.. pro me to je pro sracky a basta.... srdcovka je jezdit napevvno a uplne na zemi..... nesrdcovka a stylovka je airride.... asi tak je to shrnuty... ale tak to mam ja ty to ams jinak franta oprcalek to bude mit jeste jinak a emil vomacka rekne ze to je vsechno na picu a ze jezdi na serii :palec::pest: ;) :palec:

Upraveno uživatelem burek
Odkaz ke komentáři

Vlado, ty resis UPLNE neco jinyho, nez co tady piseme my. :pest: Zkus to precist jeste jednou pomalu a uvidis... Nikdo tady nepsal nic o tom, ze se s tim neda jezdit. ;)

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
Ja se nehadam proboha, me jenom vadi gdyz se mluvi o necem a to neco je uplne jine naproti tomu co se mluvi, rozumis? :pest: Me je jedno jestly Ty nebo jenda nebo negdo tam nema rad air ride ja proti tomu nemuzu, ale mluvit ze se s tim neda ridit a takove veci...jako...

hele predstav si ze to aslozis na zem tak ze ti guma o rozmeru 235 / 35 R18 napriklad zaleze cela do podbehu a mezi blatnikem a pneu bude skvira 0.5cm a ted me rekni jak zatocis do leva.... ci do prava bez poskozeni blatniku ci kola:??? tak jsme to mysleli

Odkaz ke komentáři
s tim fakt jezdi jen mejdla ;) dojet na sraz s autem jako offraod a tam mu pak vypustit vzduch, aby lehlo na zem, umi kazdej trouba :lool:

ja jsem to pochopyl prave to, ze s tim neda jet gdzy je to dolu :palec:

hele predstav si ze to aslozis na zem tak ze ti guma o rozmeru 235 / 35 R18 napriklad zaleze cela do podbehu a mezi blatnikem a pneu bude skvira 0.5cm a ted me rekni jak zatocis do leva.... ci do prava bez poskozeni blatniku ci kola:??? tak jsme to mysleli

ale proc bych tocil gdyz to mam zaparkovane :pest: gdyz budu nekam jet tak to trosku vzdihnu jak na pripad mas Ty tedka a jedu... :palec:

Odkaz ke komentáři
ja jsem to pochopyl prave to, ze s tim neda jet gdzy je to dolu :palec:

ale proc bych tocil gdyz to mam zaparkovane :pest: gdyz budu nekam jet tak to trosku vzdihnu jak na pripad mas Ty tedka a jedu... ;)

taka to je rpesne to ocem mluvime draku, sam jsi si odpovedel, na sraze dolu odjezd a jsme nahore, kdezto stavitko mas na pevno by se dalo rict porad dole.... o to jde

Odkaz ke komentáři
taka to je rpesne to ocem mluvime draku, sam jsi si odpovedel, na sraze dolu odjezd a jsme nahore, kdezto stavitko mas na pevno by se dalo rict porad dole.... o to jde

ale Ty to taky mas dole a na vzdycky a ja to muzu mejt jak hces, dolu, upne dolu, trosku dolu, nejvis, trosku nejvis, dopredu uplne dolu vzadu nahoru, a pak opacne vzadu dolu dopredu nahoru :palec: ;) .... to si nerozumime juhuuuuuuuuuuuuuuu a na odjezd to nevzdihnu jak off road jak to pisete!!!! O co jde vubec tady? :palec:

juhuuuuuuuuuuuuuuuuu rozumite to?!?!.... :pest:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...