Přejít na obsah

Ztráta výkonu

Guest Milhouse

Doporučené příspěvky

Guest Milhouse

Mam jednickovou Octu 1.9 TDi, 81 kW a kdyz jde auto do otacek, tak se najednou ztrati vykon a pak netahne jako by nefungovalo turbo (pravděpodobně se to hodí do nouzáku) .. to se docasne vyresi tim, ze se vypne motor a zase zapne, ale kdyz jde motor do otacek, tak ten problem nastane za chvili zase. Nedavno jsme kvuli tomu menili vahu vzduchu, ale nepomohlo to. Jaky dalsi problem by to mohl byt? Diky za tipy

Odkaz ke komentáři

Zdrávím.....mám octavii I. rv. 2002, 81kw a nastal mi ten samý problém. Když to vytočím tak kolem 3.tis otáček se jakoby vypne turbo a přestane táhnout :( Když zastavím, vypnu motor, rozjedu se tak to funguje zase normálně, ale při vytočení nastane stejný problém:( Poradí někdo? díky

Odkaz ke komentáři

:( Lidi... Ja chapu, ze to zabere treba 15 minut, ale ono to tady opravdu vsechno je na tom foru uz nekolikrat popsany, staci se jen rozhlidnout v sekci, do ktery patri vas motor, nebo pouzit funkci hledani (ano, opravdu funguje).

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=2309

Jako dalsi vec, ktera je vseobecne znama. OI dokaze vypsat chyby pres VAG, takze staci dojet do servisu, nechat vycist chyby, nalogovat hodnoty za jizdy, pote nechat hodnoty omrknout nekym, kdo tomu rozumi, a hned budete vedet, kde je problem.

- zatuhly lopatky na turbu (vsadim se, ze je to tvuj problem, mel jsem taky)

- spatny hadicky

- vaha vzduchu

- ventil N75

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...