Přejít na obsah

MOJE 1,8 TSI

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Díky, no snažím se...ale na tebe zatím nemám. ;) aji bych to chtěl dát trochu dolů. Jak to má RS packet tak mi to přijde vysoký... a možná i ty podložky pod zadní kola.

a nebo tenhle http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-facelift/znaky-napisy/skoda-octavia-iii-zadni-napis-octavia-stribrny-original-id:7695.eshop

Odkaz ke komentáři

:-D vy jste blazni :-D Muj sen na pristi rok je vzduchac a 20tky kola ;-) Ale mate to krasne kluci!Je tady hodne peknych aut!Snad se potkame na sraze ;-)

Dej tam rovnou ty pruziny -50mm je to pecka a fakt pekne to vypada! ;-)

myslíš jenom pružiny nebo celý podvozek i s tlumičema?

Zdar, na jaký průměr výfuku máš ty koncovky? Zajímalo by mne, jestli se zvětšuje i venkovní průměr té koncovky podle motorizace s tím na jak tlustou trubku výfuku to je.. Viděl jsem že jsou na průměr trubky výfuku 45 / 50 /55.

Kolik mají průměr z venku?

já mám na průměr 50. Jsou to tady ty http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/exterierove-doplnky/skoda-octavia-05-koncovka-vyfuku-1-8tsi-1-9tdi-2-0fsi-id:3395.eshop

z venku jsem to neměřil, takže nevím. Je to na přišroubování a stávající výfuk se musí kousek odříznout. Řekl bych, že na konci jsou ty nerez koncovky stejně široký, akorák každá motorizace má jinej průměr výfuku.

Odkaz ke komentáři

Aha no to mě nenapadlo, ale je to logický, když je jeden lauf, tak bude mít větší průměr :)

tlumice jsou v poho!Ma to tady dost lidi tak! A drzi to vpoho! ;-)

Tak to jsi mě docela potěšil. To teď nad tím budu uvažovat ještě víc :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...