vittorio Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 kolca slusny pane :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 Díky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 Dneska se mi povedl husarskej kousek....nejen že mi spadly klíčky od auta na chodník a já na ně šlápnul, ale ještě jsem na nich uklouz! :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 21, 2011 Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 to s tim prislapnutim znam :( ale uklouznout na tom se mi jeste nepovedlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 No..vždycky něco extra :( Mám tady v šuplíku fungl vystřelovák ještě z bejvalý Fábie, ale na Octu nešel nakódovat, protože má jinou elektroniku Immo. Tak jsem ten přišláplej i novej rozebral, přehodil jsem destičky s elektronikou, tělo klíče, složil a šel k autu. Odemknout a zamknout jde, ale nastartovat nikoli. Max píše že Immobilizér je aktivní a nazdar...auto škytne a zdechne. Naštěstí mám náhradní klíče, takže jsem pojízdnej. Dá se to zase nějak spárovat s immo, nebo musím na nakódování do servisu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 21, 2011 Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 Na to je potřeba VAG, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 (upraveno) Na prvotní kódování ano, ale na obnovení je myslím jinej postup. Hlavně nevím, kde v klíči je čip Immo. Jestli v hlavě, u sklopky, tak musím vykoumat jak na něj. Tak už to vim. Je v hlavě, kde je sklopnej klíč. Pod logem Škodovky je šroubek, kryt se pak dá otevřít a čip vyndat. Problém je, že ten znáček nejde sundat bez poškození.... Upraveno Duben 21, 2011 uživatelem Holy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 21, 2011 Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 Znáček je to poslední, ten se dá koupit za pade... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Tak mi sídlištní parchanti ukradli tři kovový čepičky z ventilků.... Jak je uvidím na kole jednoho z nich, má smůlu a normálně si pro ně půjdu....hajzlové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 26, 2011 Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 kazdy den nejaka zabava koukam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 Ale proč se bavěj na můj účet? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 me to nerikej, ja jsem prisel o 6 skel zpetnych zrcatek behem 2 tydnu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 ty krááso...si někdo lepil diskokouli, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 28, 2011 Sdílet Odesláno Duben 28, 2011 asi jo jinak nevim v okoli neni ani jedna vectra co mame my aze ktery nam to berou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2011 Tátovi na sídlišti z jeho pětkovýho báwa odborně odmontovali: boční ochranné lišty, pravou přední mlhovku, přední a zadní logo, plastové kryty kol a stěrač spolujezdce. Všechno čistě sundaný - asi někdo rozjížděl podnikání s ND. Smutný bylo to, že když jel táta do práce pršelo, tak aby si nevodřel sklo ramínkem bez lišty, chtěl ho vomotat leukoplastí z lékárničky. Jenže se mu vysmeklo a cáklo přední sklo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Srpen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 (upraveno) Na Octu jsem teď neměl skoro vůbec čas, protože jsem předělával byt. Takže jediné co dostala byl nový přední znak. Pod ten původní se dostala voda azačal se odlupovat. Pár fotek z rekonstrukce je tady. Taky tady Upraveno Srpen 6, 2011 uživatelem Holy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Listopad 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2011 Tak mám za sebou další servisní prohlídku ve 140.000. Dělali všechny úkony dle předpisu výrobce + výměnu brzdovky. Palivovej filtr jsem si měnil sám, olej a olejový filtr jsem dodal vlastní. Vyměnili akumulátor, protože jsem po dvou dnech stání skoro nenastartoval a novej jsem měl v kanclu, tak jsem jim to hodil na hrb a nemám starost, co se starým. Chtěl jsem zkontrolovat geometrii, protože jsem na naší skvělé dálnici chytil ve 150 jámu tak, že se mi bok pneumatiky obtisknul na ráfek. Zjistili že to odneslo zadní uložení přední nápravy, takže nový uložení + geoška. Vše za necelejch 5300 v autorizáku. Stav vyhodnotili jako velmi dobrý, přední brzdy a kotouče na sezonu, zadní na 60% opotřebení. Jsou v háji dorazy zadních tlumičů, ale to je snad na všech octách, takže jsem to neřešil. Teď už mi chybí jen pravá krytka ostřiku xenonů, pokud někdo o nějaký stříbrný víte, sem s ní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 2, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2011 Ríšo: ted jsi mě docela rozesmál s tou dírou na dálnici.Tlemil jsem se tomu na celý dům :lool: P.S to neni prdel ve 150 trefit takovou "překážku" :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Listopad 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2011 (upraveno) To já vim, že to neni prdel. Bylo to asi v jednu v noci, mokrá silnice...nebyla vidět. Naštěstí jsem hranu chytil na paprsek disku, takže to přežil bez úhony. Jinak mě těší, že jsem ti způsobil dobrou náladu na dnešní odpoledne :lool: Upraveno Listopad 2, 2011 uživatelem Holy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 3, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 Pane revizní techniku! Vše nejlepší k Tvým krásným třicetinám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 Díky chlape...Třicítka by se mi líbila...to jo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 Dostal jsem od manželky krásnej dárek.. ..zatím jenom půjčenej na okruhu, ale Vánoce se blíží.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Listopad 3, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 Ríchie, všechno nejlepší! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Listopad 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 (upraveno) Ty woe, mi jebne.. :( .. Dneska odpoledne přijdu s rodinou k autu, že pojedem k našim a koukám a hned jsem nasr... Hned vedle stál ten Ford, co mi to odřel, tak jsem zavolal policajty. Až pak jsem si všimnul, že mám za sklem lísteček s tel. číslem. Tak jsem zavolal a pán hned přišel. Už měl vyplněnej záznam o dopravní nehodě, dal mi kontakt na pojišťovnu. Pak přijeli policajti, zkontrolovali nám občanky a nechali nás svému osudu. Vloni mi ten nárazník dávali novej, včetně laku. A zase starosti.... Upraveno Listopad 17, 2011 uživatelem Holy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Listopad 17, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 Je to na H..., ale zase kdyby se takto zachoval každý, tak je hned na světě lépe. Tím že byl slušný si ušetřil Bonusy. Mě to nějaký kokot loni odřel a zaplatil jsem to sám. Tak ať je auto co nejdříve opravené a v plné kráse. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Listopad 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 Jasně. Byl fér. Taky mohl posbírat střepy a přeparkovat. Vzledem k tomu, že se to stalo ve 23:20, svědci by asi nebyli a měl by klid. Ale asi je to ještě jeden z těch, co mají svědomí. Nutno dodat, že jeho Ford dopadl hůř. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Listopad 17, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 manželku nabořil nějakej kokos s pražskou spz, řekl jí že je kráva a ujel.. neuděláš nic.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Listopad 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2011 Dneska jsem byl odvézt auto do servisu.... Předběžnej odhad za ten "škrábanec" - 15.000,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 28, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2011 Tak to je síla! Já jsem měnil zadní náraznik třikrát! Šilenyyy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.