Holy Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 (upraveno) Taky dám pár foteček Je to dovoz SRN, r.v. 2005, MR 2006, při dovozu měla najeto málo přes 84.000. Výbava Elegance + něco navíc. Více na mejch stránkách, viz podpis. Koupil jsem jí vloni v červnu, po té co mi do Fábie zezadu napochodoval Focus rozjetej na 100 km/h a natřikrát jí zlomil. ( http://fabia-joy.wz.cz/posledni.htm ) Upraveno Duben 21, 2011 uživatelem Holy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 (upraveno) Pěkný Holy. Trochu se rozepiš. MR a tak... ;) :( Upraveno Červen 22, 2009 uživatelem Rosťa19 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Červen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 tak jsem se rozepsal ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alexas Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Pěkný autí ;) Koukal jsem na fotky z té nehody, to musela být šupa jako sviňa. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Hele cuuus, vzdyt tobe ja jsem psal maila a radil ti, at si poridis tu gumu do motoru...mel si tam nejakou jinou, tak jsem ti poradil tu origo( to tesneni na predni hranu u chladice myslim) ... ses to ty, zejo? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Červen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 No jasaan...čuus. Už jí tam mám...a nemá to chybu. Mám i fotky na stránkách. Tak jsme se zase sešli.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Tak to jsem rad, ze jsem ti pomohl... my kluci z fora, to snad mame skoro vsichni, tak mezi nas krasne zapadnes ;) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Červen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Pěkný autí ;) Koukal jsem na fotky z té nehody, to musela být šupa jako sviňa. :( Jo to byla...zádama jsem zlomil opěrák...měl jsem je pak fialový, jako by mě někdo přetáh bejzbolkou...my jsme stáli...známej spočítal, že v okamžiku nárazu na nás působilo přetížení stejný, jako na kosmonauty když startuje raketa... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Taky jsem jí přitáh ze SRN. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Červen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Tak to jsem rad, ze jsem ti pomohl... my kluci z fora, to snad mame skoro vsichni, tak mezi nas krasne zapadnes ;) :P JJ...a tohle mají taky všichni z klubu, nebo jsem zase něco extra? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Tak ja musim zaklepat, ale ja v OII jeste zadne zviratko nenasel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 JJ...a tohle mají taky všichni z klubu, nebo jsem zase něco extra? ;) VRAHU !!!!! :) :P :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Červen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 sem si říkal, že je divný, že ta vyčištěná klima nějak smrdí...a když jsme zdobili octu do čela svatební kolony a otevřeli jsme kapotu kámoš povídá: Prej že ti sem kuna leze...houby.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Pekna vybavicka ... btw: o jakou gumu se jedna co Ti radil Majki? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 http://www.octavia-elegance.wz.cz/spinavy_motor.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Holy, můžu využít foto Tvého motoru do sekce motor? Chci tam k datům o motoru přidat vždy i foto. Předem díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Jasan...klidně použij... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Díky :worthy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 ahoj sousede všechno NEJ k tvým dnešním narozeninám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Jéé..děkuju sousedko...ve kterým vchodě bydlíš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Ahoj kolego.Tak co je nového na ČEZu? Nepropouští u Vás? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Jéé..děkuju sousedko...ve kterým vchodě bydlíš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Ahoj kolego.Tak co je nového na ČEZu? Nepropouští u Vás? Ahooj...Zatím ne, ale chystají se od 1.1.2011...tak snad obhájím místečko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Ahooj...Zatím ne, ale chystají se od 1.1.2011...tak snad obhájím místečko Tak to máme rozdílné informace Snad po volbách to bude vypadat jinak a zustane vše na svých místech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Prosinec 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 No..ono asi záleží jak ty volby dopadnou...že? Ale pokud by vše zůstalo na svých místech....asi bych byl spokojenej. Zatím tomu ale moc nenasvědčuje...Vzali mi od ledna jedno služební auto...že prej je velkej luxus, aby měl každej technik svůj vůz.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Březen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Tak mám za sebou první "garančku" v autorizovaném servisu a taky mám první české razítko v servisní knížce Poslal mě PP zhruba ve 113.000km, takže od poslední kontroly, která byla ještě v SRN, najela octa ca 29.300km. Prohlídku jsem nechal udělat v aut. servisu. Olej jsem měl vlastní ( VW507.00) a nebyl s tím žádný problém.Protože jsem dával auto do servisu v úterý a odjel na seminář, mohl jsem si ho vyzvednout až ve čtvrtek. A aby nestálo na parkovišti zadarmo, nechal jsem kompletně vyčistit interiér umýt kastli a navoskovat. Komplet prohlídka, včetně testu aku., výměny brzdovky, vyčištění, umytí, mě stála 2450Kč. Všechno bylo v pořádku, dokonce i aku prošel startovacím testem s výsledkem 100%. Vzhledem k tomu, že byl vyroben ve 25 týdnu roku 2005, je to výsledek velmi dobrý...podotýkám, že je to Akuma. Po vyjetí ze servisu jsem si všimnul, že mi na přístrojovce svítí kontrolka airbagu. Otočil jsem se a jel zpátky. Technik se mi asi třikrát omluvil, přitáhnul VAS a chtěl poruchu smazat. Bohužel se nezadařilo, tak mě odvezl zpátky do práce a auto si nechali v servisu. Po dvou hodinkách mi ho přivezli. Závada byla v propojovacím kablíku bočního airbagu v sedadle řidiče. Podle sdělení technika tyhle kablíky dost často odchází - lámou se v ohybu, při pohybu sedadla. Pravděpodobně při luxování interiéru se kablík dolomil, při styku s hubicí vysavače. Nicméně, škodovka má na tuto závadu opravnou sadu a servisní postup, takže mi byl zdarma vyměněn kus kablíku s konektorem. V servisním protokolu je poznámka od technika, že nemám zapomenout jít v červenci na STK a že je nutné ve 120.000 udělat rozvody. Zároveň mi technik řekl, že pokud si sadu rozvodů, v odpovídající kvalitě seženu sám, není problém, v servisu mi rozvody udělají, samozřejmě se zárukou na materiál, práci i mobilitu. Takže pokud někdo dodáváte kvalitní rozvody na moje auto, sem s nima ;) Musím tedy opět říci, že jsem se službami servisu max. spokojený...oststně, jezdím tam už řadu let...a pokud si zachová kvalitu služeb do budoucna, nemám důvod jej měnit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 No to koukám, opravná sada a postup, já už tuhle opravu platil dvakrát, snad už to teď udělali pořádně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 Letošní Velikonoce byly opravdu prima... Když jsem jel se synem (4) vyšupat babičku, vymaloval mi auto...kam se hrabou kraslice... 3 hodiny jsem čistil vnitřek a je možný, že to budu muste vzít ještě jednou... Hody hody..... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woodbine Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 To jsi s ním jel rally, ne? Že blil jako Alík... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.