Přejít na obsah

Holyho Silver Ghost

Doporučené příspěvky

No..vždycky něco extra :(

Mám tady v šuplíku fungl vystřelovák ještě z bejvalý Fábie, ale na Octu nešel nakódovat, protože má jinou elektroniku Immo. Tak jsem ten přišláplej i novej rozebral, přehodil jsem destičky s elektronikou, tělo klíče, složil a šel k autu. Odemknout a zamknout jde, ale nastartovat nikoli. Max píše že Immobilizér je aktivní a nazdar...auto škytne a zdechne. Naštěstí mám náhradní klíče, takže jsem pojízdnej. Dá se to zase nějak spárovat s immo, nebo musím na nakódování do servisu?

Odkaz ke komentáři

Na prvotní kódování ano, ale na obnovení je myslím jinej postup. Hlavně nevím, kde v klíči je čip Immo. Jestli v hlavě, u sklopky, tak musím vykoumat jak na něj.

Tak už to vim. Je v hlavě, kde je sklopnej klíč. Pod logem Škodovky je šroubek, kryt se pak dá otevřít a čip vyndat. Problém je, že ten znáček nejde sundat bez poškození....

Upraveno uživatelem Holy
Odkaz ke komentáři

Tátovi na sídlišti z jeho pětkovýho báwa odborně odmontovali: boční ochranné lišty, pravou přední mlhovku, přední a zadní logo, plastové kryty kol a stěrač spolujezdce. Všechno čistě sundaný - asi někdo rozjížděl podnikání s ND. Smutný bylo to, že když jel táta do práce pršelo, tak aby si nevodřel sklo ramínkem bez lišty, chtěl ho vomotat leukoplastí z lékárničky. Jenže se mu vysmeklo a cáklo přední sklo....

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...

Tak mám za sebou další servisní prohlídku ve 140.000. Dělali všechny úkony dle předpisu výrobce + výměnu brzdovky. Palivovej filtr jsem si měnil sám, olej a olejový filtr jsem dodal vlastní. Vyměnili akumulátor, protože jsem po dvou dnech stání skoro nenastartoval a novej jsem měl v kanclu, tak jsem jim to hodil na hrb a nemám starost, co se starým. Chtěl jsem zkontrolovat geometrii, protože jsem na naší skvělé dálnici chytil ve 150 jámu tak, že se mi bok pneumatiky obtisknul na ráfek. Zjistili že to odneslo zadní uložení přední nápravy, takže nový uložení + geoška. Vše za necelejch 5300 v autorizáku.

Stav vyhodnotili jako velmi dobrý, přední brzdy a kotouče na sezonu, zadní na 60% opotřebení. Jsou v háji dorazy zadních tlumičů, ale to je snad na všech octách, takže jsem to neřešil.

Teď už mi chybí jen pravá krytka ostřiku xenonů, pokud někdo o nějaký stříbrný víte, sem s ní.

Odkaz ke komentáři

To já vim, že to neni prdel. Bylo to asi v jednu v noci, mokrá silnice...nebyla vidět. Naštěstí jsem hranu chytil na paprsek disku, takže to přežil bez úhony.

Jinak mě těší, že jsem ti způsobil dobrou náladu na dnešní odpoledne :lool:

Upraveno uživatelem Holy
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ty woe, mi jebne.. :( .. Dneska odpoledne přijdu s rodinou k autu, že pojedem k našim a koukám a hned jsem nasr...

Hned vedle stál ten Ford, co mi to odřel, tak jsem zavolal policajty. Až pak jsem si všimnul, že mám za sklem lísteček s tel. číslem. Tak jsem zavolal a pán hned přišel. Už měl vyplněnej záznam o dopravní nehodě, dal mi kontakt na pojišťovnu. Pak přijeli policajti, zkontrolovali nám občanky a nechali nás svému osudu. Vloni mi ten nárazník dávali novej, včetně laku. A zase starosti.... :wallbash:

post-25-0-93912400-1321562061_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Holy
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...