Guest ave123456 Odesláno Březen 1, 2012 Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 nemáte někdo zkušenosti ,s klimatronikem v octavii II ,mám klimatronik ,a chci si dát klimatronik z octavie III neboli faceliftu .Chtěl bych aby mi fungoval tak jak má. Taky bych chtěl aby ukazoval i na rádiu mám dodělané bolero i novou gateway....díky za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 1, 2012 Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 zalezi na roku vyroby... cca od MR| 08 se da vymenit jenom panel a prepininovat ho a bude to ungovat. Svepomoci to delat nedoporucuji. Obrat se na zdejsi cleny Rolbar, Vasa atd... PS: spatna sekce presunu to do elektriky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Březen 1, 2012 Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 už to tu bylo několikrát napsáno, napiš jaké máš auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest saras Odesláno Duben 19, 2012 Sdílet Odesláno Duben 19, 2012 Hladal som tuto temu ,ale konkretnu odpoved som nenasiel.Ja mam scout MR 2008.Chcel by som si to prehodit,ale potreujem tu upravu zapojenia...Dakujem za rady... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 21, 2012 Sdílet Odesláno Duben 21, 2012 tohle jak to zapojit jsem resil v jinem topicu... pouzij hledej.... Ale mam dotaz po vymene pred fl za FL climatronic MR 09 (nedelal jsem to ja ale klubovy elektrikar) , panel byl MR 09 po vypnuti klicku se vypne tlacitko "AUTO" i jakakoliv kombinace ... Zavada zadna Je to normalni nebo je neco spatne? JInak vse OK funguje jak ma ale po nastartovani musim vzdy zmacnout tlacitko "AUTO" a to mne sere... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 na mnozici se dotazy davam k dispozici pinovani climatroniku pred a fl a schematko dodelani snimace kvality vzduchu... Jestli to podle toho nebudete schopni dodelat radeji to zverte zdejsim elektrikarum.. napr VASA, Rolbar, martinRS atd... G238.pdf pini fl climatronic MR 08.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pikacu Odesláno Duben 28, 2013 Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 tohle jak to zapojit jsem resil v jinem topicu... pouzij hledej.... Ale mam dotaz po vymene pred fl za FL climatronic MR 09 (nedelal jsem to ja ale klubovy elektrikar) , panel byl MR 09 po vypnuti klicku se vypne tlacitko "AUTO" i jakakoliv kombinace ... Zavada zadna Je to normalni nebo je neco spatne? JInak vse OK funguje jak ma ale po nastartovani musim vzdy zmacnout tlacitko "AUTO" a to mne sere... mam ten isty problem vsetko funguje len je potrebne po kazdom zapnuti klucika stlacit ,,auto" - je to teda spravne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarosRS Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 A ked by som to tak prepinoval podla schemy, netreba to nakodovat???? Ja mam OII RS modelovy rok 2008 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.