Přejít na obsah

vibrace volantu po výměně obou předních ramen

Guest octa

Doporučené příspěvky

Zdravím,chtěl bych poradit s menším problémem co se mi vyskytl,mám octavii r.v.2001 a menil jsem obě přední ramena za nové jelikož ty původní už to měli za sebou :)a po výměně jsem si nechal seřídit geometrii aby bylo vše ok a jak jsem najel na dálnici tak v rychlosti cca 80km/h až 130km/h začal vibrovat volant více méně při jízdě rovně,do zatáček to ustává ale vibrace tam pořád jsou,pokud máte někdo s tímhle zkušenost tak poradte prosím díky

Odkaz ke komentáři

Kola vyvazeny?

ještě jsem je nepřevažoval ale,do výměny ramen to nedělalo žádný problémy at při 100km/h či 160km/h přijde mi to zbytečný když to začalo až po výměně ramen ale je to jako první věc co udělám:)spíš si myslím jestli jsem něco neudělal špatně na nápravě ale vše jsem kontroloval a nemá to žádnou vůli a vše sedí jak má...ještě mě napadá jestli nemůže být špatně udělaná geometrie co myslíte?

jinak do 80km/h je to v klidu až nad 80km/h a výš volant vibruje ze strany na stranu:(

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Zdarec,

mě to dělá od 110 vejš, hlavně při záběru, ale někdy víc, někdy míň, při brždění vůbec. Vyměněný ložiska (SKF), náboje, čepy, silentbloky, kotouče + desky (ATE Powerdisc), kola vyvážený, gumy rok starý, geometrie ok. :wallbash:

Upraveno uživatelem pepeechose
Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Nazdárek Chlapy.

Mám tentýž problém. Vibruje, mrcha... :-) Dělá mi to okolo 120 km/h. Nad 150 km/h jsem to raději už nezkoušel. Mám OI r.v. 2002 1,8T RS. Podvozek Weitec. Kola jsou čerstvě vyvážený. Do nedávna to nedělalo. Až tento týden a stupňuje se to. Je možné,že by to bylo ložiskem v náboji? Protože dost hučí. Příští týden mám objednanou dílnu,takže ho vyměním. Ještě jsou možné silenbloky. Pak už mě nic nenapadá. Poraďte prosím,abych nemusel kupovat díly navíc. Díkes,chlapy. ;-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...