Přejít na obsah

zapojení rádia a subwofru

Guest Nikeman

Doporučené příspěvky

Zdravím chci se zeptat, mám rádio stream, a z bývalého auta mi zbyla hudba, která mě stála dost peněz a nechci jí prodávat. Tak sem se rozhodl že bych jí dal i do mé o2. Mám orginální rádio stream, a z minulého auta mám rádio značky ALPINE model (CDE 9882Ri) tak se chci zeptat co všechno budu potřebovat. Nevím vubec jak se dostat k těm konektorům a vůbec jak rádio vyndat. Pak se chci zeptat odkud natáhnout plusový kabel k subwofru jestli se to dá prostrčit z motorové části do vnitř auta. Sem kdyžtak z pardubic, kdyby byl někdo poblíž a měl by stím zkušenost sem ochotnej se přijet podívat. A zajimá mě jestli vubec tohle originál rádio má euro ISO konektory nebo by se to všechno muselo dokupovat. Díky :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Ahojte vsetci :) potreboval by som od vas jednu radu, nikdy medzi predchadzajucimi odpovedami som to nevedel najst. prave som vybral z octavie II 2007 original radio 1din a nahodil som tam svojho pioneera. to radio malo strasne cudny seriovy konektor a kupil som si prevodnik na ISO konektory. v prevodniku na napajacej strane mi idu 3 kable, zlty cerveny a cierny , .... pini treba pozastrkavat ale tomu som rozumel tak to nebol problem, cierny gnd a cerveny alebo zlty klucik a 12v , to je jedno uz ako su napojene lebo na ISO- euro konektore si to viem prehodit spojkami. no ale tu nastava problem, nech ot prehadzujem ako chcem radio berie zlty kabel ako pamat a cerveny ako 12v z klucika, lenze nereaguje na otocenie klucikom. nech to prehadzujem ako chcem, klucik nehra ziadnu rolu jedine ked rucne spojim-rozdelim cerveny kablik tak vtedy sa zapina radio aj s pamatou.....chcel by som aby mi to slapalo na pootocenie klucikom, vedel by mi s tym niekto pomoct ? dakujem za kazdu odpoved !!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...