Octavia1985 Odesláno Březen 14, 2012 Sdílet Odesláno Březen 14, 2012 Neni to tak davno co mi vykradli auto.Dostali se prez ridicovy dvere.klic tam dam tak do pulky dal ne:( Ma otazka da se ten zamek opravit nakou sadou bo novej uplne?Dekuji moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morris_3nec Odesláno Březen 14, 2012 Sdílet Odesláno Březen 14, 2012 pokud je polámaný vevnitř měla by na to být sada, pokud je ale vypáčená a pozohýbaný tak raději vyměnit celý zámek. Řeším stejnej problém, s tím orzdílem že mě rozjebali i u spolujezdce a ten od řidiče pak vypáčili celej. Podle mě snadnější sehnat od někoho komplet celej zámek a přehodit ten vnitřek pokud je vpořádku z tvého starého aby šlo použít pvodní klíč PS: 30s strávených na Googlu http://www.hyperzbozi.cz/zbozi/OPRAVNA%20SADA%20VLOZKY%20ZAMKU%20%8Akoda%20Fabia,%20Octavia%20OE/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pistelacek Odesláno Březen 14, 2012 Sdílet Odesláno Březen 14, 2012 mam dotaz, mam zarostlý zámek a nejde mi v něm otočit klíčkem ani na jednu stranu,jde jen zasunout.... pujde to opravit opravnou sadou,případně jaké opravné sady potřebuju - čísla dílů Dík za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavia1985 Odesláno Březen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2012 jen vevnitr ale az ho rozdelam zjistim vic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.