Přejít na obsah

4.OCTAVIA SRAZ 2012

vittorio

Doporučené příspěvky

Mohu se na vás přijet podívat ? Nemám nikterak upravenou Octavii I , vůbec sem nepíšu a vůbec nikoho tu neznám...to bych tam byl asi plonkovej co ... ? :o) Ale mrknout na super lidi a super auta kde bych určo získal inspiraci na různé povylepšeníčko okty by bylo fajn ... o pivečku a grilování ani nemluvim ... :))))

Odkaz ke komentáři

Pešír: Já jsem z Jablonce , by jsme mohli udělat společnou cestu ... máš na mysli v 5 nebo v 17h ? V 5 ráno to asi jako nedám :o))) Nebo jestli jde o to aby se pomohlo tam vše připravit,tak bych pomohl...Zítra by mohlo být i super počasí :) Je tam někde místo na spaní ? Nechci to nějak vše komplikovat když píšu den před akcí :o))))

Odkaz ke komentáři

?????? :blink: Žany ale já sms od tebe nedostal :blink: jinak bych určo napsal. Moc mne mrzí že nedorazím je to první srázek co nejedu!Ta super banda mi bude chybět :(

tak mám starý číslo nebo jak? :huh: a proč nedorazíš??práce? :(

Jo a jezdim pomalu... Do 90, kdo to ma potom zivit :D

:lol: kde by pak zbylo na tvý steaky že jo :lol:

Odkaz ke komentáři

Jasan že jo..nemám taky upravováno a jedu taky poprvé..;)

Jasně, přijeď já taky nemám nijak upravenou Octavii a přijedu :D

na to se nehraje jestli je upravena nebo ne.... Ja treba oktavku jeste nemam :D ja se jedu predevsim nacpat masem!!!!

Peťo a bereš to sebou? ;)

Odkaz ke komentáři

ok,byl bych v autě ať to nekomplkuji ... každý bere něco , vzal bych nějakou lahvinku,třeba...nebo co ? Bude tam pro mě pivko ? :D Samozřejmě bych přidal nějaký finance , to dá rozum :pivo: Druhý den bych jel dom,na celý víkend mě těhule nepustí :o)

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...