Přejít na obsah

4.OCTAVIA SRAZ 2012

vittorio

Doporučené příspěvky

Hoši já tedy nevím jak VY, ale jsem z Kunratický a když jedu do Turnova, tak najedu u nás na rychlostku, na 100KM/H zacvaknu tempomat a krom 2 míst kdy je potřeba brzdit takto jedu až do Turnova na Výšinku... Průměrná spotřeba 3.5-4L a kochám se krajinou... :palec:

---> toto je ta verze, kdy nikam nepospíchám a jde mi o to se tam dostavit levně a pohodlně :palec:

Odkaz ke komentáři

Werbik: I ty jeden chudej chomutovskej studente, draha cesta..? Te vezmu na lano, stejne pojedu na sraz rychlosti cca 70km/h... :lol:

Tak zitra s Kabym se tez dostavime na Cerny most v Praze kolem 13:30h. Odpiskam odjezd z Prahy smer Zamberk a v klidku na pohodu budu delat Kabymu servisni doprovod... :lol: Snad do 20:00h v poradku dorazime na misto urceni. ;)

Odkaz ke komentáři

Hoši já tedy nevím jak VY, ale jsem z Kunratický a když jedu do Turnova, tak najedu u nás na rychlostku, na 100KM/H zacvaknu tempomat a krom 2 míst kdy je potřeba brzdit takto jedu až do Turnova na Výšinku... Průměrná spotřeba 3.5-4L a kochám se krajinou... :palec:

---> toto je ta verze, kdy nikam nepospíchám a jde mi o to se tam dostavit levně a pohodlně :palec:

si děláš kozy? za tolik nikdy u nás nejezdila :blink:

Odkaz ke komentáři

vittorio - no já jsem právě z toho chomutova, takže 300 tam, 300 zpátky a ještě jsem zapoměl dodat, že jsem chudej student, takže asi tak, když už jsem si tak naběhnul a hned jste se do mě pustili :lool:

tak ať vám přeje počasí

hele kuci z chomouta jedou taky ;) a dost pomalu :)

neco malo z priprav

IMG-20120830-00137.jpg

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...