Zilton Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 ZDravím,chci se zeptat jestli jde podle zámku vyrobit klíč? Mám škoda octavia r.v. 1999 Combi.Pokud ano,kolik muze být cena? A jeste jestli nevite kde se dá koupit vložká zámku 5-tých dveří,na cc-autodíly ji nemají. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Vsetko sa da. Servis SKODA. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Březen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Mno to bude ale pěkná darda ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 ahoj jde to a neni to nějak extra drahy jestli nemáš ten štítek s tim kodem tak se to složitější ale taky to jde... stači zajít do autorizáku nadiktovat jim číslo karoserie a oni si o ten kod zažádaj v mlady boleslavy... sám sem to tak musel udělat u druhýho klíčku... cena neni nějak extrémní je to od 1300,- a výše podle toho co na měn všechno chceš mí.... jestli je to budeš požívat jen jako náhradní tak bohatě stačí úplně tan základní jako mám já... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Březen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Ten kod potrebuji kvuli imobilizeru? Prave ze na aute co jsme koupil mam klic jen od dveri u ridice,u spolujzedce je zamek ,ale muj klic tam nejde,klic jde jeste do spinacky.nechci ani central na Do,jen zamykat a odemykat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 zkus se poradit v servisu ale určitě jde udělat aby si mohl otevírat a startovat jednim klíčkem tatkovi to dělali u pracovního auta ale nevim co za to dával... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Březen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Me veadí mit třeba 3 klíče. Jde mi jen o to ,jestli jde podlmku udělat klíč. Zkusim tam zajet,ale asi to bude darda,jsem automechanik,ale zámky jsem jeste neresil. Rád bych si udelal veci sám,ale neco proste nejde. U nas je skodovka moc draha. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Neni lepší vyměnit komplet zámky + spínačku nevíš kdo má další klíč.Já osobně jsem to udělal hned jak jsem koupil Octu.Za sadu jsem dával 1500 kč.Koukal jsem na netu a dá sehnat i levnějš např. http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbazar.cz/sada-zamku-pro-skoda-octavia-i-usti-nad-labem-o7034155.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Březen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2012 No,to je slešný,to mě ani nenapadlo. Díky.Supr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Březen 17, 2012 Sdílet Odesláno Březen 17, 2012 Není zač.Spínačku jsem nechal přehodit v autorizovaným servisu,nevěděl jsem pin a netrouf jsem si na to.Práce+vyčtení pinu z budíků = 1000 kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Březen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2012 No,to zní dobře.Když mám vag tak to nezvladnu sám?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Březen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2012 Pry jsou nejake dva druhy spinaci skrinky,jde to prej presvorkovat,je to pravda? Je to nejaky problem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Březen 18, 2012 Sdílet Odesláno Březen 18, 2012 Já osobně jsem to nikdy nedělal ale pokud dokážeš vyčíst pin z budíků a načíst čip v klíčích tak by jsi to měl zvládnout sám.Radši bych to nechal na zkušenějších 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Duben 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 pujde mi tam tahle sada na moji octavii? Mam 1,8 combi 92kw,r.v. 1999 bez centralu na dálku,díky http://www.cc-autodily.cz/sada-zamku-octavia-glx?brand=SKODA&model=OCTAVIA+ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 Určitě půjde koukni ještě sem http://aukro.cz/sada-zamku-a-do-octavia-i2256431845.html taky slušná cena pokud by jsi do budoucna plánoval centrál na dálkový. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Duben 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 Tomu jsem psal,je to na octavia 2 a 3 generace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 Potřebuješ dálku s frekvencí 433 MHz pak ti půjdou.Pokud by měli 434 MHz tak nebrat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Duben 10, 2012 Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 Možná už ses rozhodl pro tu kompletní novou sadu a co napíšu už bude mimo... Jestli jsem dobře pochopil, tak máš 1klíč co startuje (jde do spínačky)+ jdou s ním odemykat dveře u řidiče. A chtěl bys tím klíčem odemykat i ostatní zámky. Tak mi přijde nejjednodušší podle toho klíče porovnat ten zámek u spolujezdce a pátých dveří. A je to vyřešené. Co? U spolujezdce vykuchat, nechat porovnat a vrátit. Páté koupit nový zámek, nechat porovnat a namontovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Duben 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2012 Jak porovnat? Trochu nechápu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 No podle funkčního klíče ti v klíčařství přizpůsobí vložku zámku tak, aby pro ten klíč fungovala. Pokud jsou ve vložce planžety, které jsou potřeba, tak se jen přehází do správného pořadí. Když nějaký typ chybí, musí ho doplnit-vyměnit (typů je více než kolik je ve vložce celkem planžet). Já to absolvoval u Fel, ale předpokládám, že obecně to funguje i u Octy...tehdy jsem za jednu vložku platil do 200... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.