boukic Odesláno Březen 17, 2012 Sdílet Odesláno Březen 17, 2012 (upraveno) Tak taky přispěji se svou troškou do mlýna. Zatím ještě na zimních kolech. 1.9TDI chipnutá na 105KW rok výroby 2007 barva cappuccino výbava elegance + celkem dost věcí navíc - parkovací senzory vpředu a vzadu, vnitřní samostmívací zpětné zrcátko, dešťový senzor, sunset, xenony, kontrola tlaku v pneumatikách, malý kožený paket, light assistant, maxidot, všechny airbagy, ESP, dvojitá sluneční clona, vyhřívané trysky čelního skla, dekorativní prahové lišty s nápisem Octavia, nerezová koncovka výfuku Moje dodělávky: přední a zadní RS nárazník, zadní světla - výrobce Litec, stříbrné hagusy vyměněny za půvovodní černé, všechny žárovky v autě vyměněny za bílé ledky, klasická prutová anténa vyměněna za ploutev, perforovaný volant z RS, plaketka řadící páky z RS, nakódovaná funkce corner u mlhovek, lakované venkovní zpětná zrcátka, mračítka Milotec, celopolep černou metalickou fólií 3M + úprava masky Tímto bych taky chtěl poděkovat všem co mi s úpravami pomáhali nebo je přímo prováděli, protože bez nich by to nešlo. V garáži už čeká letní sada kol Neptune. V plánu mám ještě natřít brzdové třmeny a auto snížit - původně jsem měl v plánu jen pružiny, ale nakonec půjdu do stavitelného podvozku. A taky přijdou na okna protisluneční fólie. Tady jsou fotky, jdou zhruba nějak postupně co se týče úprav. Co na ní říkáte? Upraveno Březen 18, 2012 uživatelem boukic Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Březen 17, 2012 Sdílet Odesláno Březen 17, 2012 Velmi pekne auti,prajem vela km bez nehody...za mna Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 17, 2012 Sdílet Odesláno Březen 17, 2012 Nádherná Octávka a barva snad ještě hezčí,jasan že ta původní..tak hlavně ať dělá radost.. ;) Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 18, 2012 Sdílet Odesláno Březen 18, 2012 pekna pekna,resenou masku na te cerne oktavce vidim poprve Pekna auta Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 18, 2012 Sdílet Odesláno Březen 18, 2012 chválím přechod na čenou LESKLOU né furt ten mat kterej už má každej druhej ;) Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Březen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2012 (upraveno) Díky za názory, jsem rád, že se vám líbí. Jinak už se nemůžu dočkat stavitelného podvozku, aby šlo auto trochu dolu, protože je to hodně vysoko a kola vypadají hodně malá. Během tohoto pracovního týdne asi přezuju na letní 18" kola. Ještě co se týče dodělávek tak mám ještě v krabici připravený pár samostmívacích venkovních zpětných zrcátek, ty zatím čekají na instalaci. Upraveno Březen 18, 2012 uživatelem boukic Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 18, 2012 Sdílet Odesláno Březen 18, 2012 pěkná černá je good :) Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 18, 2012 Sdílet Odesláno Březen 18, 2012 No já si řikal že ty světlé asi nejsou konečná... ;) Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Březen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2012 Tak zítra odpoledne přezouvám na letní 18" Neptuny, které jsem dnes zapsal do VTP takže můžu jezdit bez starostí. Tady je důkaz. Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 19, 2012 Sdílet Odesláno Březen 19, 2012 Jaaj taky bych chtel ale nemam TP :( Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 na základě čeho si zapsal? všechno legálně nebo známosti? Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 čau, to by mě taky zajímalo, mám Neptuny, zatím jsem na to kašlal, ale jestli to půjde jednoduše, tak bych si je nechal zapsat. Jinak hezká octávka. Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Březen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 (upraveno) Tak už na letních kolech zatím bez stavitelného podvozku, takže nesnížené. Ale už se na něj moc těším.. JInak co se týče zápisu, tak jsem to udělal jak už tu bylo mnohokrát popsáno. Sehnal jsem si typový list na jiná kola, ale se stejnými parametry a TUV, z kol jsem sundal pokličky škoda, dojel na STK, jenom na to koukli, hlavně na rozměr pneu a dali razítko typu K., dali mi i protokol o potvrzení montáži na vozidle. Včera jsem byl na úřadě je zapsat, chvíli si úředník četl všechny dokumenty a potom je bezproblémů zapsal. Upraveno Březen 20, 2012 uživatelem boukic Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 Tak to nevypadá nějak moc složitě, takže stačí sehnat nějaký typový list se správným rozměrem. Potřebuju na to originál? Nestačila by mi třeba kopie toho tvého? (pokud bys byl tak hodný a udělal kopii) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 pokud bude K technik pozorny tak to neprojde, ale pokud zkontroluje jen rozmer pneu a jestli nehrozi ze to bude nekde drhnout tak tohle zafunguje Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 Ty kola tomu sedla jak sviňa..já bych se bál asi tý fólie..vypadá to ale pecka.. B) Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 Tie kolesá sú suprové Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 Pěkný auto Kola mu sluší. Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 jo je to krasny opravdu!! Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Březen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 Tak to nevypadá nějak moc složitě, takže stačí sehnat nějaký typový list se správným rozměrem. Potřebuju na to originál? Nestačila by mi třeba kopie toho tvého? (pokud bys byl tak hodný a udělal kopii) To bych musel asi hodit do scaneru, k TP je potřeba i TUV protokol a ten má 5 stran. Ale na tom TP jsou všude datumy (to by asi nevadilo, ale jsou tam nějaká čísla osvědčení a to má podle mě každej TP jiné. Na úřadě si tyhle 2 dokumenty okopírovali a založili, aby z toho nebyly nějaké problémy Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 22, 2012 Sdílet Odesláno Březen 22, 2012 ok, zkusím se na to poptat ve svém pneuservisu, jestli mi to umí sehnat, dík Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Duben 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 (upraveno) Rozhodl jsem se auto snížit, tak jsem se rozhodl pro štelovací podvozek. A tady je výsledek (zatím). Upraveno Duben 28, 2012 uživatelem boukic Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Duben 28, 2012 Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 (upraveno) Celkom v poho ale ked uz stelovaci podvozok tak si si mohol upravit aj zadne kolesá a trochu ich vysunut von aby neboli tak utopene. Lebo teraz to vyzera ze tam mas nieco tazke nalozene a nie ze si si to znizil. A prosim ta kolko stojí celo polep auta? Dakujem Upraveno Duben 28, 2012 uživatelem TOMCAT Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 28, 2012 Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 Ahoj, mohu se zeptat, k jakým kolům si použil typový list? Jaká značka a typ? Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 28, 2012 Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 Chce to doladit ted mas zadek niz nez predek ;) co si koupil za podvozek? Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Duben 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 Na všechny otázky odpovím hromadně, takže: Cena polepu se hodně odvíjí od kvality folie, OII se nechá polepit třeba za 10 a nebo taky třeba za 30 tis. K zápisu Neptunů jsem použil TL disků značky Proline. O tom vyšším předku vím, to jsem zatím tak nechal schválně, protože jsem nevěděl, jak moc to klesne, to se ještě upraví. Tu značku podvozku ani nevím, jestli tu mám psát, aby jste mě všichni nezavrhli. Původně jsem se rozhodoval mezi značkami ověřenými tady na foru, ale najednou se vyskytla nabídka vyzkoušet stavitelný podvozek značky ..., ale co stejně to musí jednou ven, značky JOM. Neměl jsem k tomu důvěru, z toho co jsem na forech četl, ale řekl jsem si, když to nevyzkoušíš, tak pravdu nezjistíš. Tak jsem řekl ano. Nyní s ním jezdím a mým potřebám (zatím) zcela postačuje, přijde mi komfortnější než sériový podvozek. Jezdí se mi na něm výborně, uvidíme co dál. Při nejhorším se tam vrátí sériový nebo koupím jiný. Tak a teď se do mě můžete pustit. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 28, 2012 Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 Díky, takže 7,5J x 18" ET 42 že? Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 28, 2012 Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 JOM vůbec není špatnej. ;) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky