boukic Odesláno Duben 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 Díky, takže 7,5J x 18" ET 42 že? Já jsem našel typ, který má úplně stejný parametry jako Neptuny, takže 7,5Jx18 ET51, ale možná, že přes tohle by se ti to taky povedlo. Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 28, 2012 Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 ET nikdo nezkoumá, ani šíři, jde o správný gumy a kola aby vypadaly tak jak mají, pokud tedqa nemáš extra rejpala. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 29, 2012 Sdílet Odesláno Duben 29, 2012 Já jsem našel typ, který má úplně stejný parametry jako Neptuny, takže 7,5Jx18 ET51, ale možná, že přes tohle by se ti to taky povedlo. Ahaa, já žil v domnění, že Neptuny mají stejně jako Luxony, Luny apod. ET 46. Já jsem právě uvažoval, jestli by mi to prošlo s ET 45, což má hodně výrobců. Edit: Teď jsem zjistil, že ta firma Proline děla alu kola přesně v rozměrech jako jsou Luxony, čili 7,5Jx18 ET46 5x112. TUV jsem si stáhl z jejich stránek, typový list mi musí vystavit nějaký prodejce za úplatu že? Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Duben 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2012 Přesně tak. Co se týče toho ET, tak je možný, že by to prošlo i s jiným ET. Ale já jsem radši našel disk s úplně stejnými hodnotami i se stejným ET, protože se může najít nějaký rejpal na úřadě, na STK nebo u pojišťovny při nehodě a ty teď na mě nemůžou. Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Duben 29, 2012 Sdílet Odesláno Duben 29, 2012 Ta fólie je bomba, taky by se mi líbilo to vyzkoušet. Jinak celkově bomba auto. Gratulace. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 29, 2012 Sdílet Odesláno Duben 29, 2012 Muzes mi prosimte napsat, od jakeho prodejce si ziskal ten typovy list? Klidne do SZ. Dekuji moc Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Duben 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 (upraveno) Ta fólie je bomba, taky by se mi líbilo to vyzkoušet. Jinak celkově bomba auto. Gratulace. Díky. Tak další pokusy se snižováním, jen prosím na tu špínu nekoukat . Na závěr přidávám na srovnání série a nového podvozku. Trošku tam rozdíl je ;). Upraveno Duben 30, 2012 uživatelem boukic Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 30, 2012 Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 Sakra takhle to chci taky a jsem spokojenej..;) Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Duben 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 Na pohled je to pěkný, ale uvidím jak se s tím bude jezdit. Když pojedu sám, tak asi problém nebude, ale třeba při osazení 4 osob, by to možná mohlo dělat neplechu. To se ukáže, musím to vyzkoušet, při nejhorším auto půjde o něco výš. Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 30, 2012 Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 Ja to musim pochvalit,za me auto super a presne jak rikas pokud sam neco nevyzkousis tak to nezjistis,ten JOM podvozek nemusi byt spatny asi bude komfortnejsi oproti HaR atd.. Jinak fakt krasny auto ze zadu vypada jak superb II Krasne Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Duben 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 (upraveno) Díkes. Jinak úpravy se chýlí ke konci, ještě mě čeká interiér, ale budu upravovat jenom lišty ve dveřích, v palubce a středový tunel, přemýšlím nad RS pedály (ale u nich si nejsem jist, jak budou vypadat třeba za 2 roky, to už určitě nebudou tak pěkný jako před tím, takže rozmýšlím). A včera mě napadla jedna věc, co ještě udělat na exteriéru, ale to se nechte překvapit. Taky by se mi líbilo natřít brzdový třmeny, ale to je hrozně časově náročný. Ještě folie na skla a už konečně dodělat ty samostmívací zrcátka (to ale musí udělat jak já říkám můj dvorní mechanik). A taky mě čekají koupit nový brzdový destičky. Upraveno Duben 30, 2012 uživatelem boukic Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 30, 2012 Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 Tak to se nechame prekvapit,drzime palce!!!Taky rad upravuji auta!! Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Duben 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 Abych řekl pravdu, tak se taky nechám překvapit, třeba to nebude pěkný a bude to muset zůstat, tak jak to je teď. Jenom mi to blesklo v hlavě, ale jak to bude vypadat, se zjistí až na autě. Co říkáš na to snížení? Nedal by si to výš? Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Květen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Tak dneska konečně neprší. tak jsem trochu auto opláchnul a pořídil nějaké foto spolu s mým kolegou. Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 hmm krasaveček pane... Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 A u nas hnusne zatazeno a zima,jinak peknej kocar ma tvuj pejsek Jinac vis???Proc???Kolik to mas dole dreti to nebo co???Ja bych to nechal co ja bych zato dal koukej :D Ps:Pristi rok uz to musi byt dole tak jak tvoje Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Květen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 A u nas hnusne zatazeno a zima,jinak peknej kocar ma tvuj pejsek Jinac vis???Proc???Kolik to mas dole dreti to nebo co???Ja bych to nechal co ja bych zato dal koukej :D Ps:Pristi rok uz to musi byt dole tak jak tvoje Ty jo, to máš paket pro špatný cesty ne? Ne, zatím to nikde nedře, ani neškrtá, ale zatím jsme jeli jenom ve 4 lidech, z toho ale byly 2 děti, takže tak váha 3 dospělých a v kufru nebylo nic. Budu to muset vyzkoušet plně osadit a naložit. Prozatím to tak nechávám, ale je pravda, že jezdím víc opatrně přes různé přejezdy a taky když zatáčím, abych náhodou nekřupnul blatník. Už jsem měl cukání to dát trochu nahoru, ale když ono to tak pěkně vypadá. Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Květen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Tak ještě přidávám nějaké fotky umytého auta, protože vzhledem k měnícímu se počasí takhle čisté asi moc dlouho nevydrží. Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 pekné fotečky a autíčko ešte krajšie ...paráda Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Jom za ty prachy i kdyby vydrzel rok tak je ok, uvidis jestli ti nezacne vrzat nebo téct... Proto jsem ho nechtel nesnasim kdyz mi nekde neco vrze a vim ze par lidem to dela. Jinak auto krasny staci to dat trochu na zem a hned je to o necem jinym ;) Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 To mate pravdu,dolu a je to jine no.... Ne nemam paket pro spatny cesty uz jsem se koukal ale taky se mi to zda nejak nahore...nevim proc :D Ale potrebuji to dat dolu no...snad pristi rok Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Květen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Díky za pozitivní ohlasy . Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Mas to pekny urcite to tak dole nechej Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Moc pěkné.Líbí se mi jak jsi vyřešil masku.Dobrý nápad. Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Květen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2012 (upraveno) Tady je můj důležitý poznatek z výběru typu stavitelného podvozku JOM podle motorizace. Mám 1.9TDI sice chipnutou na výkon 2.0TDI, ale váhově je to prostě 1.9TDI. Na OII se prodávají 2 typy, 1.typ je pro benzinové motorizace a 1.9TDI bez DSG (čili můj případ, ale...) a 2.typ je pro 2.0TDI, RS a 1.9TDI s DSG. Takže jsem logicky vybral tu 1.variantu, v dílně ho mechanici nahodili na auto a jezdil jsem bez problémů necelý den, k večeru to začalo. Při sebemenším náklonu, přejezdu drobné nerovnosti a když jelo v autě víc lidí, tak to byla katastrofa a co se dělo? Strašné dunivé zvuky a rány od přední nápravy, tak jsem zajel do dílny, kluci se na to podívali a zjistili, že přední pružiny se zmáčknou a o sebe dřou a že prostě neunesou váhu předku. Ono nám to přišlo divný už při instalace, protože předek byl vyšroubovanej úplně nahoru a auto vypadalo, jako teď, když je stočenej 1cm od maximálního snížení. Takže následovala hádka s prodejcem, ptal jsem se, jak je to možný, že podle popisu to souhlasí, ale ty pružiny prostě tu váhu předku neunesou a chtěl jsem, aby mi poslali pružiny pro 2.0TDI, nakonec jsme se domluvili. Už 2 dny to mám přehozené a je to v pořádku. Když jsem viděl ty pružiny co jsme vyndali, tak jsou oproti těm na 2.0TDI o hodně slabší a o kousek kratší a byly pěkně odřené. Tohle je moje zkušenost a možná i rada pro ostatní. Nevím jestli se to děje normálně nebo jsem chytil nějakou špatnou sadu. Každopádně mám 1.9TDI bez DSG, ale bezproblémově fungují pružiny jenom z 2.0TDI. Zadní pružiny jsou na všechny motorizace a karosářské verze stejné a ty jsou bezproblémové. Upraveno Květen 12, 2012 uživatelem boukic Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Květen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2012 Ještě bych potřeboval od vás radu ohledně folií na skla. Budu se na ně chystat, ale pořád nevím jaké vybrat. Asi byh nejradši dal všude s propustností 20%, ale nechci mít nikde žádné problémy, takže dopředu půjde čirá, tohle jediné vím jistě, ale co zbytek auta? Jelikož mám na sklech sunset, tak z esteticého hlediska by bylo nejleoší dát čiré všude, ale jestli to má cenu, to si nejsem jistý. Mohli byste mi poradit nebo třeba na nějaké mojí fotce z boku udělat jak by to vypadalo, kdyby byly zadní skla černý a předek světlý? Byl bych rád, kdybyste mi poradili. Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 12, 2012 Sdílet Odesláno Květen 12, 2012 s tim podvozkem je to mazec byvime se o tom JOm podvozku ju??Kde si ho teda kupoval??Takze je lepsi koupit ten pro 2,0 TDi a RS ju?? Jinac ty folie pokud mas uz sanset tak bych volil bud propustnost 20% to je zhruba standard a nebo tech 35% to je svetlejsi,kazdopadne kdyz prijedes do nejakeho lepsiho servisu kde to delaji ty folie tak t doporuci a primeri ti ruzne odstiny a muzes si sam vybrat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Květen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2012 Jo, řeč je o tom JOMU, měl jsem ho objednaný přes kamaráda. Ale jak jsem psal, buď jsem chytil nějakou špatnou sadu nebo je to chyba přímo u JOMU, protože se typ objednal podle mojí motorizace, ale ty přední pružiny ten těžkej předek stejně neunesly. Nám se to zdálo divný už při tom vybírání. Jak můžou dát stejný pružiny na 1.4 benzín a 1.9TDI? Teď mám na autě přední pružiny na 2.0TDI a ty fungují tak jak mají. A ohledně těch folií, řeším estetickou stránku, protože takhle se sunsetem se mi auto líbí, ale ty skla prostě nemají žádné vlastnosti jako folie (zadržování tepla) a jestli ty čiré fungujou tak jako ty tmavé, abych nevyhodil peníze oknem, potom ty čré nemusel strhnou a stejně nandat tmavé. Když tam dám (od B sloupku dozadu) ty tmavé, tak bude auto takový useknutý a to já moc nemusím, ale ty folie prostě výborné fungujou, takže tam nějaké dát musím, ale nevím jak to udělat a nikdo z mých známých ty čiré nemá a tak nevím jak ty čiré fungují. Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 12, 2012 Sdílet Odesláno Květen 12, 2012 jo diky,taky jsem koukal na ten podvozek jak muzes dat ten stejny na 1,4 a 1,9 tdi kdyz vaha je jinde uz mozna tohle napovi ze ten podvozek JOM za ty prachy no..... To je jedno hlavne zes to vyresil a dal nam radu zato velke DIK Jinac pokud das pruhledne folie bezpecnostni slouzi k tomu aby ti nerozbili sklo pak se nato dava normalne cerna folie kvuli zatmaveni takze pokud mas sun set a das tam cirou foli ktera stoji zhruba 500,- jedno okno s montazi tak ti akorad nevybijou okno ale zatmavni budes mit stejny,pokud das tmavou folii auto bude tmavsi tak jak chces nepronikne tolik svetla ven a pri klimatizaci zase nebude chlad odchazet s auta takze nepotrebujes tak chladit vnitrni prostor auta! ale kdyz ti zlodej bude chtit vybit okno tak ho rozbije folie cerna zadrzi jen castecne sklo ze se ti nerozsipe ale ta cira bezpecnostni nepusti zlodeje dovnitr...pokud chces bezpecnostni folii budes muset sundat skla protoze se folie lepi po celůem okne aby nepraskla tmava folie se lepi na aute Tak at vis nech si to projit hlavou jinak nevim odkud jsi ale pokud chces nejake informace kontaktuj meho bratrance,tady maji stranky www.x-studio.cz dela to uz x let a vyzna se..popr by ti to udelal ale asi nejsi z moravskoslezkeho kraje Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky