Přejít na obsah

Moje béžovo - černá potvůrka

Doporučené příspěvky

mam 1,9 tdi tak jako ty..takze kupim ten co ty typ c.2 :palec: rekni pak za nejakej cas jak jsi spokojen ju??Kuji :palec:

Snad ti ta informace ohledne folii pomohla..

Jinac koukal jsem ted na ty fotky co jsi tu dal a pokud mas ten sunset tak bych dal dozadu ty svetlejsi nez jsou ty 20% co kazdy dava dal bych tam ty 35% a dopredu bych nechal dat tu cirou bezpecnostni folii kvuli vybitemu okynku nenechavcu... :palec:

Tak bych to udelal ja ve tvem pripade! :palec:

Odkaz ke komentáři

neni zac a asi nez mi das vedet jak s podvozek tak ho budu mit namontovany!!porad nad tim premyslim a auto proste musi dolu! :palec:

To máš pravdu, máš ho hodně vysoko, to máš určitě paket pro špatný cesty viď? Takhle vysoko jsem ho před tím neměl.

Tak jsem hledal a našel na netu nějaké fotky, jak by auto vypadalo s tmavými foliemi a k porovnání přidávám fotku jako s čirými. Podle mě je hezčí s čirými, skla jsou pěkně sladěný, ale je otázka, jestli jsou stejně účelný jako ty černý folie. Kdyby měl někdo zkušenosti s čirými, tak bych byl rád za každý názor. Posuďte sami co se vám víc líbí.

post-15147-0-54158100-1336859954_thumb.jpg

post-15147-0-68152800-1336859973_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

nemam,koukal jsem se do servisky a mam normalni podvozek to tak pusobi kdyz mam ty kola kdyz dam vetsi profil gumy treba 15tky tak to tak opticky nevypada...ale je to vyssi no mozna proto ze to ma malo najeto a jeste to neni sednute :D nevim ale paket pro spatne cesty nemam,koukal jsem se :palec:

Vypada to pekne s tema foliema :palec:

cire jsou jen cire nezadrzuji teplo!!!

Odkaz ke komentáři

Mozna ze jo ale nikdy jsem nevidel cire co by zadrzovali teplo??!!

Kdyz si logicky vemes ze mas cire skla a cirou folii,zadrzuji ti teplo???Kdyz mas brile slunecni tak ti nepronika svetlo a kdyz si vezmes opticke bryle tak pres ne svetlo pronika nebo lupa....takze neverim ze by existovali cire folie co zadrzuji teplo nebo svetlo

Mozna maj nejake specialni o kterych nevim,ale zeptam se nato bratrance a reknu ti urcite ju?Naco jsou ty cire :palec:

Odkaz ke komentáři

Princes: Díky

Juraj351: Když otevřu dveře, tak je mám olepené kousek za jejich hranou, takže to jde poznat že to je polepené, jenom když se otvírají dveře. Těžko se to popisuje, lepší bude nahodit foto, ale žádné takové nemám, ale kdyžtak ho pořídím. Při polepování jsem byl, ne teda celou dobu, ale vím, že to kluci dělají pořádně, dokonce se jim když mám čas snažím pomoct a naučit se tuto práci. Dělala mi to firma Folie na auto.

Upraveno uživatelem boukic
Odkaz ke komentáři

volal jsem bratrancovi ale nebere to jak se dovolam tak ti napisu jak je to s temi cirimi hej??

Jinac folie tam daj na ten sun set co mas propustnost 35% ne 20% to by uz bylo moc tmave ale muzes!Dozadu mam 20% a vecer normalne vidim jak couvam :palec:

ja to mam takhle z boku ve predu svetlejsi ty 35% a vzadu 20% nemam sun set at vis!

post-5804-0-55515300-1336923197_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

cim to mas tmavsi tak to pohlcuje vic slunecnich paprsku to je pravdu co aspon bratranec ma americke folie tak jsou v tom castecky kovoveho stribrneho prasku ktere vic odvadeji teplo to si zjisti jestli to taky maj maji vetsi ziovotnost,zeptej se tam kde ty folie budou delat,bratranec by ti auto combi jen zadek udelal za 2tis takze aspon muzes porovnat ceny jinde! :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem kouknul na ty stránky a podle toho loga co tam má, tak používá folie značky Global. Už jsem jel s pár auty s foliemi na sklech, takže mám zkušenosti se dvěma značkami a to Bruxsafol a právě Global. Z mojí zkušenosti, bych řekl, že ty Global víc zadržely teplo, protože když se otevřely dveře od auta, tak v tom autě s těma Globala bylo trochu míň horko. Právě ty Sunteky jsem ještě nezkoušel, tak mě to docela láká.

Odkaz ke komentáři

Global by som nedaval vobec ani zadarmo po 3 rokoch to bude fialka takze ani za nic pokial to neuvazujes do roka predat siel by som do 3M panther krasne cierne nemenia farbu ani sa nezbiehaju mam ich na aute od vyroby co je 7 rokov a su cierne ako noc ani jedina znamka zmeny farby za tie prachy sa to urcite oplati ak chces kvalitu nehlad na prachy vyjde ta to mozno o 2000 viac neviem ake su u vas ceny mna to stalo 150€ na kombi.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...