Přejít na obsah

Moje béžovo - černá potvůrka

Doporučené příspěvky

No to jo. A nedrží to tam nějaké šroubky nebo něco? U před FL je to všechno jenom nacvákavací.

A s předníma světlama je to jak? U před FL mám tohle už skvěle natrénováno a u FL jsem to nikdy nedělal.

To tohle ještě nikdo u FL nezkoušel? Tomu se mi nechce věřit.

Upraveno uživatelem boukic
Odkaz ke komentáři

A co??? Dyt je tady o tom témat,výměna parkiny, vezneš kleště a vycvakneš to a dál ledku a zpět, jinak je to stejný jak na předface, je to všechno stejný, jinak krytky zrcátke drží vevnitř šroubky, ale musíš povolit 4x křížák abys sundal ten natáčecí mechanismus a pod ním to je na sundání krytu, co víc??

Odkaz ke komentáři

Zítra hned jak dorazm, tak nahodím nějaký fotky a popis auta. Hlavně jsem rád, že se mi povedlo to, co jsem si vytyčil a navíc v takové rychlosti. Tak rychle jsem to právě potřeboval, protože toho scouta jsem si vyhlídnul a bál jsem se, aby ho přede mnou neprodali.

Odkaz ke komentáři

Tak už jsem doma, ještě auto nemám nafoceno. Co nejdřív foto pořídím. Jenom během jízdy jsem vám vyfotil spotřebu. Hlavně ať se podívají všichni naftaři B) . Ještě se potom spotřeba dostala na 6,6l/100, ale to jsem už novyfotil. Už víte co je to za motor?

post-15147-0-46912600-1347712768_thumb.jpg

Upraveno uživatelem boukic
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...