Maverick666 Odesláno Březen 17, 2012 Sdílet Odesláno Březen 17, 2012 Ahoj Mam takový problémek... Mam OII předfacelift a jedna z trysek ostřikovačů světel je prasklá a stříka všude okolo světla. Chci jí vyměnit ale vůbec netušim jak jí demontovat. Vim že je na pružince která ho zasouvá ale netušim jak bezpečně demontovat krytku a následně trysku... :( Může mi někdo poradit? Předem velkej dík za každou radu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 17, 2012 Sdílet Odesláno Březen 17, 2012 hmm uz si to moc nepamatuju, ale podle toho co ukazuje ETKA tak budes muset vymenit celej ostrikovac nebo aspon neni cislo dilu jen pro trysku, takze naraznik dolu a pak uz krasne uvidis na ten mechanismus uchyceni a taky budes schopnej to odspod vytlacit nahoru a nemusi tahat za krytku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 18, 2012 Sdílet Odesláno Březen 18, 2012 presne tak,musis vymenit celej ten valec tez jsem to tak mel,sundat naraznik oddelat hadicku a vydelat valecek ostrikovacu a dat novej...pak to bude zase fungovat normalne Nic sloziteho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Duben 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 OK díky za rady...teď ještě kde všude je chycenej nárazník a jak ho sundat...??? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koprda Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 volně navážu na podobné téma...náhodně jsem zjistil, že mi u ostřikovače L světla ( OII před FL ) chybí jedna ze dvou trysek ( viz. obrázky )...neví náhodou někdo, jestli se dá někde sehnat jen samotná tryska, nebo se musí koupit celej ostřikovač ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 mel jsem to same koupïl jsem celej ten valec za pakatel na netu asi 200kc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koprda Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 "princes" - tak to mi řekni kde si to sehnal za tyhle peníze....novej válec stojí cca 700 - 800,- Kč...a to se mi jen kvůli chybějící trysce, která tam evidentně není napevno, když mi nějak vypadla, dávat nechce...no ale asi mi nic jinýho nezbyde ( protože bez ní to je zase nefunkční :D :D ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 na netu jsem koupil 2 nove valce,2 nove krytky ostrikovace,novou hadici na aukru 2 ty valce nahradni mam porad doma pokud je chces napis mi SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.