malic Odesláno Březen 18, 2012 Sdílet Odesláno Březen 18, 2012 Dobrý den, včera jsem koupil škodu octavii 1.9.tdi r.98 V autě mě nejde vůbec penel na ovládání stahování oken u řidiče jinka okna samostatně stahovat jsou. ani centrál nejde,ale když chci auto zamknout ze zamku z kufru tak se mě zamkne az na dveře u řidiče a okna se taky stahnoou vyjimaje tedy zase dveří u řidiče. Když jsem dveře rozdělal zjistil jsem že je všechno povypojovaný a je tam jeden mohutnejší černý konektor a ten není kam zapojit a nevím co tam mám být, jestli nějaká jednotka? jestli je to tak mohli by jste mě někdo poslat jak vypadá nebo něco? Jo a také mě nejde foukání" topení panel svítí,ale nereaguje a nefunkuje nevíte čím to může být? Předem děkuji za vaše nápady a rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 začnu větrákem prohlídni nejdřív důkladně pojistky pokud budou dobrý najdi u spolujezdce pod palubkou větrák a někde poblíž na vedení vzduchu bude přichycen tkzv.předřadný odpor ten vyndat a proměřit tu tepelnou pojistku ta většinou odejde a pak to nejede řeší se to výměnou či proklemováním,prohlídni i konektor zda náhodou není vypálenej,pokud bude pojistka i předřadný odpor ok skus napojit ventilátor na přímo zda pojede či ne ted ty okna přes ten motorek oken je napojen i motor centrálu pokud to někdo odpojil je otázka proč a co vodešlo většinou odejde centrál v zámku sou tam mikrospínače a mnohdy to stačí jen rozebrat proměřit mikrospínače a řádně proletovat pokud přopojíš okno a to nepojede tak skusit zda funguje spínač,kouknout mezi dveře na kabely a konektor -přelámaný či uhnilí dráty nebo je možný že odešel samotnej motor okna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
malic Odesláno Březen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Nojo, ale ty dveře jsou uplně mrtvý nesvítěj nic pritom tam napajeni jde,ale jak rikma je tam jeden velkej konektor a ten neni nikma zapojenej a slyšel jsem ze tam ma bejt nakak řídící jednotka a ta nevim jak vypada pač tam není a nevim jiste jestli tam me neco bejt,ale je me divny ze ten konektro tam není kma zapojit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
malic Odesláno Březen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 Prosím vás nevíte jak se jmenuje tahle jednotka co je na obrazku? nebo kde ji koupit. V aute me uplne chybý. Děkuji. http://leteckaposta.cz/248963336 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.