johnxx Odesláno Březen 22, 2012 Sdílet Odesláno Březen 22, 2012 Mam vuli na rozdelovaci, na te hridelce. Bylo me doporuceno vymenit co nejdrive. A ted dilema. Mam Magneti Marelli rozdelovac a nevim jestli zachovat nebo nahradit Boschem? Dale me zajima jestli koupit pouzity z vraku, kde hridelka bude v poho, nebo ma cenu novy MADE IN CHINA? Nemate nekdo zkusenost s chinou? A co montaz, jak je slozita, udajne jen vydelam stary, dam jiny a jedu, kdyz ho natocim presne jak byl puvodni - nemam s tim zadnou zkusenost. Hledam nejake levne a snadne reseni, zajimaji me vase zkusenosti a nazory. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Březen 22, 2012 Sdílet Odesláno Březen 22, 2012 (upraveno) čínu nekupuj...z vrakáče to nenahrazuj-je to vytloukání klínu klínem ;) EDIT: kdosi ještě na SH dával návod, jak nahradit to kluzné ložisko maličkým kuličkovým...je potřeba vyrobit pro ně duralový domeček...myslím, že ten obrázek mám doma v PC, ale dostanu se k němu až později večer... Upraveno Březen 22, 2012 uživatelem TomášT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Březen 23, 2012 Sdílet Odesláno Březen 23, 2012 Já mám rozdělovač po repasi.Nový kluzný ložisko se dá udělat,novej palec atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Březen 24, 2012 Sdílet Odesláno Březen 24, 2012 Tak jsem to našel: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
johnxx Odesláno Březen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2012 Pekna oprava, jen v mem pripade nemam moznost si to nechat vyrobit, ale napad je to dobry. Tak kazdopadne do ciny nepujdu kdyz nedoporucujete, asi koupim nejaky pouzity a zkusim nejak provest repas, z auta to nemuzu zatim vyhodit, musim kazdy den jezdit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.