Přejít na obsah

johnxx

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    56
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Website URL
    www.kupledku.cz

Návštěvy profilu

570 zobrazení profilu

johnxx's Achievements

0

Popularita

  1. Nabizim letni plenu Mischelin 195/65 R15, maji vzorek 4-5 mm, ale jsou uz stare, tvrde, mam 4 kusy, asi tak na dojeti, kdyby se nekomu jeste hodily, rad se jich zbavim, prekazi po prodeje auta. Nezasilam, osobni predani okres Zdar nad Saz. nebo Svitavy.
  2. johnxx

    spojka

    Cela nova sada je otazka 3000 Kč vcetne DPH.
  3. A co treba servocerpadlo, taky me to delalo, kdyz uz bylo pridreny, po vymene to bylo uz OK.
  4. johnxx

    Motorovy olej

    Vůbec tento motor nerozmazlovat, 9 let co jsem ho měl, jsem do něj lil 10W40 a nikdy si na nic nestěžoval, každých 10 tis. km nový olej a pak už jsem kupoval i ten nejlevnější.
  5. Pekna oprava, jen v mem pripade nemam moznost si to nechat vyrobit, ale napad je to dobry. Tak kazdopadne do ciny nepujdu kdyz nedoporucujete, asi koupim nejaky pouzity a zkusim nejak provest repas, z auta to nemuzu zatim vyhodit, musim kazdy den jezdit.
  6. Drobny dotaz. Mam doma UNI vyfuk oval DTM, mel jsem ho rok na aute, ale pak to sdelal, mam chut ho dat zpet, ale nebude me za to policie CR davat pokuty, kdyz nema homologaci? Prece jen je to jine kdyz jedete ze seriovym vyfukem "potichu" a pak jedete s ladakem ktery dela kraval. Na stk bych ho asi sdelaval.
  7. Konecna verze a problem je vyresen. Tesneni pod hladou KO, na 4 valci, takze rada problemu, hlava prebrousena, nove tesneni a auto jezdi jak hodinky.
  8. Mam vuli na rozdelovaci, na te hridelce. Bylo me doporuceno vymenit co nejdrive. A ted dilema. Mam Magneti Marelli rozdelovac a nevim jestli zachovat nebo nahradit Boschem? Dale me zajima jestli koupit pouzity z vraku, kde hridelka bude v poho, nebo ma cenu novy MADE IN CHINA? Nemate nekdo zkusenost s chinou? A co montaz, jak je slozita, udajne jen vydelam stary, dam jiny a jedu, kdyz ho natocim presne jak byl puvodni - nemam s tim zadnou zkusenost. Hledam nejake levne a snadne reseni, zajimaji me vase zkusenosti a nazory.
  9. Tak vam ted objasni osobni zkusenost. Rozvody konecne vymeneny, najeto na nich 90 tis. KM - je to uz moc, tak bacha na to !!! Remen byl jeste pekny, relativne, nebyl nejak extra styrely, ale vodni pumpa uz tekla, videl jsem ji a jsem rad ze jsem nechal udelat vymenu. Mel jsem tam puvodne neco nemeckeho, nevim uz, ale udajne to nebylo nic spatneho. Takze bych doporucoval menit driv nez v 90 tis. Ted budu uz tak v 60 - 70 tis menit dalsi rozvody.
  10. No prvne jsem sehnal jiny vstrik, vymenil a nic, promeril, vsechny ok, zamenil a chyba stale, mel jsem tedy jeste lambda sondu v chybach k tomu. Jak jsem vyresil lambdu, bez chyb uz asi rok. Nedava me to taky rozum ale je to tak z osobni zkusenosti. Kabel od konektoru jak se pripojuje k lambde do RJ. Konekrot byl vyoxidovany, koupil jsem sice novy piny, ale problem byl konektor nejak rozdelat a vymenit piny, tak jsem konektory ucvakl ze to naletuju na primo, no dalsi problem, ze puvodni kabel od RJ k lambde byl zoxidovany, kdyz jsem postupne ustrihal asi pul metru tak jsem se nastval a dal novy kabel.
  11. Souhlasim ze na 55 kw verzi by 6ka mohla byt. Zrovna jsem ji potreboval v nedeli na krasne rovince. No ale zase budme pro zemi. - date si ji jen obcas a idealne na dalnici, protoze na 90 tce by kazdy jel jak hovado - melo by to slysl do toho nasypat treba 10 tis. Kc kdyby to bylo realne namontovat? NEBYLO
  12. stejnej problem, ale spojka menena asi 40 tis km zpet, co tahla panove, myslim ze tam je vule a to je problem.
  13. Mam nalitano na tacho 230 000 Km, co znamena slusne zachazeni? Jinak rozvody mam uz 90 tis. a ted uvazuju o vymene. Jinak jsem taky nekde vygooglil idealni interval u AEE 60 tis., ale to byl nazor vetsiny nekde na foru, ale my neznali budeme menit asi po 90 tis. coz je nekde jako ofiko interval myslim.
  14. Taky jsem premeroval a nic neukazalo byt spatne. Vis kde jsem pri teto chybe mel problem ja? Byla spatna lambda, tedy nakonec lambda OK ale konektor co jde do ridici jednotky tak byl zoxidovany a pak jsem zjistil ze i ten kabel. Tak jsem to varesil radikalne. Ucvakl jsem konektory, koupil jsem novy kabel, naletoval a je klid. Musis si tedy propipat presne draty ktere jdou na lambdu. Myslel jsem ze vsechny v kabelu, ale je tam jeden vodic ktery jde ze svazku seste jinam, jak jsem ho cvakl tak to hlasilo nejakou chybu, uz nevim, ale vratil jsem ho zpet a OK.
  15. Zase me napada, kdyby bylo tesneni pod hlavou, tak by mi prece hodne kourilo vyfuku a porad kdyby se mi ztracela kapalina ne? Situace nasledujici: Kdyz nastartuji za studena, po asi 15 vterinach me zacne upozornovat cervena kontrolka teploty vody na nejakou zavadu (po ujeti asi 15 km zhasne, nevim jestli automaticky nebo ze uz zavada neni). Zjistil jsem, ze se mi ztrati voda z nadobky, jakmile povolim vicko nadobky, zase se mi vrati zpet(vetsinou), pripada mi to, jako by byla ucpana cesta chlazeni, ta voda byla tlacena nekam, ale nemohla by projit. Dale hadice od chladice, jak privod tak odvod, pripadaji mi po zahratem motoru natlakovane, pri pustenem motoru je to normalni? Tak se divam ze jsem tady uz vetsinu napsal vise, jen jsem upresnil.
×
×
  • Vytvořit...