pointfrost Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Jak připravujete Vaše auto na zimu ? je potřeba / bylo by dobré, natřít podvozek podběhy a vše takovou tou asfaltovou černou sračkou ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 ja naprosto nejak. akorat kdyz se v zime udela alespon trochu nad 0°C a vim ze pojedu delsi cestu tak podvozek vezmu vapkou abych odstranil sul a po zime ho taky poradne odrhnu. auto ma pres 9 let a nikde zatim nerezne, takze myslim ze je proti soli a rzi dobre osetrene uz z vyroby... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 no já osobně jsem to měl dnes zvedlé a nic tomu není jen na několika místech povrchová rez hlavně na ramenou takže jsem to ošetřil xintexem na rez a potom jsem na to nastříkal bitumen :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 jo jo. presne tak. jediny na cem se objevuje rez tak sou ramena. obcas na jaro z toho oskrabu rez a pretru to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TGM1917 Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Taky neošetřuji, jen pravidelně v zimě, jakmile se udělá teplo a jdu koupat, vemu pořádně spodek. A to tady solí. Navíc stojím venku a to má na kastli též vliv. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Presne, pravidelne umivat auto a podvozek detailne a nemusi se srat se zandymi pripravky. Udelat kontrolu brzdoveho vedeni, proverit standardni prkotini jako jsou selen bloky, ramena, tice rizeni, jestli je negde vule a pod, namontovat zimaky a brrrrrmmmmmmmm! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alibaba Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Souhlas s ostatními. U OI nijak. Jó ale taková 1000MB nebo Žiguli 1200 před třiceti a více léty, to byl ráj pro kutily... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
passatb3 Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Máte někdo obouchaný lemy (hlavně předních) blatníků od kamínků? Čím to ošetřujete, stačí laková tužka, nebo to neřešíte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Jo ťukance o kamínků ošetřím po zimě lakovou tužkou a uvažuju že obitou hranu pod zadními dveřmi pak ochráním průhlednou 3M fólií jako to mají z výroby O2. Jinak jako každý rok po zimě omrknu celý podvozek, umyju vapem, přeletím výfuk ocelákem a trochou barvy a tím končím. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.