Balrog Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Mám takový problém: Od pondělí se mi ozývá hlasité klepání u motoru.Zjistil jsem,že je to nádržka s aktivním uhlím a magnetickým ventilem.Vím,že má klepat,ale od pondělí je to hodně nahlas.Poslouchal jsem u nádrže a jako by v ní bublalo.Je to na výměnu nádržky nebo ventilu?Koupil jsem a vyměnil palivový filtr a také jsem dotankoval nádrž v shell a pořád je to stejné.Děkuji za rady.má s tím někdo také problémy a nemůže se zničit motor? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest sandwwich Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 A kolko si dotankoval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 klepe mi taky, ventilek jsem dal novej a klepe porád, neřeším to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Červenec 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2010 Dotankoval jsem plnou,jako vždy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 25, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2010 řešit to nemusíš, taky mě to dělá a nemá to na nic vliv ( max koupit ovou nadržku s uhlím ( ten komplet ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Červenec 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2010 A kolik ten komplet stojí?jestli jsi ho kupoval?díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Srpen 8, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2010 nekupoval.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.