Přejít na obsah

FW 4020

Doporučené příspěvky

Tak jsem vypálil FW 4020, vrazil do mechaniky, CD se začalo načítat ale za chvíli vyběhla chyba. Tak znova a to samý. Až na asi třetí pokus to začalo něco dělat a pak se aktualizace zastavila a hodinu se nic nedělo. Vyndal jsem CD a zkusil znova. Něco proběhlo, ale potom byl Columbus bez zvuku a měl jiný barvy, (oranžovo červený jako danikd). Tak jsem zkusil ještě aktualizaci na FW 5218 a vše proběhlo bez sebemenšího zádrhelu jen se mnou ten bastard nemluví, mapy taky žádný a o existenci HDD taky ani památka.

Kdo mi poradí co s tím?

Upraveno uživatelem Mirouch76
Odkaz ke komentáři

Tak dneska jsem byl v servisu a auto mi napíchly na počítač, bohužel program Supervag dokázal jen načíst řídící jedotku brz a zjistil co je to za motor. Na displaji radia se objevilo "Připojena diagnostika" ale počítač neviděl nic. jediná pozitivní je že už jsem se dostal k informacím o radiu.

Poradí mi někdo co s tím můžu dělat?

post-4225-0-47297400-1353955678_thumb.jpg

post-4225-0-86074200-1353955682_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak to musel byt odbornik ten co ti to napichl na diagnsotiku...to byl originalni servis Skoda?

Dle meho tva verze HW neni kompatibilni s 5218-kou firmwarem...Dej tam nejakou stabilni verzi nejlepe 3810(nebo tu 4020-ku ... ale nejakou dobrou).

Jakym zpusobem si upgradoval Columba? Udelal si pred tim nez-li si zacal reset nebo aspon nechal auto hodinu stat? Nemel si otocene klicky do polohy 1? Upgrade neni uplne jednoducha zalezitost a take je treba mit vypaleno spravnou verzi FW... ne vsechno co najdes na webu je OK!!!!

Odkaz ke komentáři

Diagnostiku mi napichoval kamarádův zaměstnanec a pravděpodobně mu na to nestačil soft. Co jsem koukal tak na jejich stánkách je většina produktů do rou 2006, takže jsem měl smolíka.:wallbash:

Auto stálo půl dne před barákem v klidu a klíče byli v poloze 1 tudíš svítili budíky (měl jsem strach aby se ten bastard po nějakém čase nevypnul během upgardu).

Nejdřív jsem zkoušel FW 4020 ale neklaplo to potom 4120 a to samé, potom jinou 4020 a ta mi přebarvila podsvícení a "odpálila" zvuk :pest:.

No a ta poslední verze FW byla 5218 a ta se jako jedin chytla. Předchozí verze jen změnili to co tam bylo.

Prováděl jsem ho tak že jem dal cd do mechaniky a čekal co se bude dít. Několikrát nic a pak to chtělo restart trojhmatem. A nakonec to dopadlo tak jak to dopadlo. Na HDD mi ukazuje 13GB prázdného místa předtím 20 než jsem cca 7 zaplnil. Mapy nikde musel jsem znovu nahrát.

Je možnost, že mi to bude šlapat nebo se s tím mám rovnou rozloučit (trochu by mně to sr.lo protože začal číst i SDHC karty)? Nebo najde se někdo kdo dá link na nějakou FW co mi bude fungovat? Prosím

Odkaz ke komentáři

Evidentne si udelal nekolik chyb:

1. NIKDY nezapinat klicek do polohy 1...vubec klice nepouzivat krom na otevreni!!!!!!

2. Mam takovy dojem, ze to rozdeleni disku je spravne, protoze od novych verzi FW se ten disk deli jinak...Data, Mapy a neco pro tebe, akorat si fakt ted nejsem jak se to opravdu deli(v jakem pomeru), musel bych se na to podivat, ale ted uz se mi tam nechce :)

3. Zkus znova tam dat 4020-ku...vloz tam CD na zacatku to od tebe musi chtit nejake potvrzeni a pak nic nedelej...trva to i pres hodinu.

4. Hlavne zadny klicky v zapalovani a na nic nesahat...nemusis se bat Columb se behem upgradu nevypne!

Hlavne to chce overenou verzi FW...na to bacha.

Odkaz ke komentáři

No jde ale prave o to ze to neni tak jednoduche...to chce mit prvotni image a palit to ve specialnim programu(Clone CD) s co nejnizsi rychlosti a hlavne na spravne medium...nejlepsi zkusenosti mam s Verbatimkama a co uz jsem tady slysel tak ani ty se nekdy nepovedli a neslo to s tim upgradovat. Treba ti nekdo tady pomuze z tveho blizkeho okoli...okolo Tabora je toho dosti ;)

Odkaz ke komentáři

Jen do mě plně si to zasloužím. Jak jsem starej tak jsem blbej. Hrrr všechno musím mít a hned a takhle to dopadá.

Mladý pane van Houtene děkuji za nabídku. :palec:

Dneska jsem sehnal kontakt na kluky tady v Táboře kteří se podobnýma věcma zabívají tak uvidíme.

Milhausek máš asi plnou schránku nejde mi ti odeslat SZ :huh:

Upraveno uživatelem Mirouch76
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...