Přejít na obsah

face svetla.....

Filip

Doporučené příspěvky

zdravim, vlitla me do cesty srna a mel jsem rozmlaceny svetla kapotu masku a takovy srandy tak jsem si rikal ze to hodim rovnou na face. Tu zperu predniho narazniku jsem sklepal svetla vsadil ale nesedijou na vsech sroubech je to normalni ? Nesedi ten spodni k vnitni strane auta. Je mozny ze se to prohlo a ted to nesedi tak se ptam nez budu kupovat ten skelet v cem jsou usazeny svetla.

Odkaz ke komentáři

Nevím teď co přesně myslíš, ale já sklepal. A světla drží na všech šroubech.

A s nárazníkem faceRS nebyl problém. :D

Klepal jsem to pod světly v místě kde jsou větší. To uvidíte, až je zkusíte.

Pak je dobré mít, ploché kousky plastu třebas a v některých místech pod světly a maskou nárazník podložit a dopasovat tak aby tam byla minimální mezera a vypadalo to pěkně. :palec:

Odkaz ke komentáři

aha tak to musim koupit aj tu predni stenu. Je to prohly aj chladice kdys jsem menil tak byly krivy. Mozna by to slo srovnat ale hodne na to specham. Ale dik moc potreboval jsem vedet jestli kdys se to prehodi na face tak jestli to drzi na vsech sroubech ja tam mam u toho jednoho skoro 2cm mezeru aby sedl k plechu

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
Dobrý den. Nechtěl jsem zakládat nový topic, tak to píšu sem. Je nějaký problém dát zadní facelift světla na předfacelift? Někde jsem slyšel, že stačí koupit jenom spodní krytí jiné a je po problému. řešil to už někdo? Díky za odpověď.

JJ tak tak ty plasty pod světlama jsou na face užší takže kup na face a nebo ty původní seřízni :D

Odkaz ke komentáři

Díky moc oběma. Ještě bych chtěl udělat předek na facelift. Vím, že se musí sklepnout ta výztuha a trochu pod světlama říznout nárazník ale kdybych tam dal už ten facelift nárazník, tak bych snad ani nic řezat nemusel nebo se pletu? Jediný problém který mě napadá je že by nemusela sedět maska.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...