Přejít na obsah

5x100 R17 ET 38

Doporučené příspěvky

Ahojte lidi není tu náhodou nějaká dobrá duše z okolí Olomouce co má kola 5x100 R17 ET 38 a pneu 215/45 nebo 215/40 na octavku s typovým listem a byl tak moc ochotnej mi je půjčit na zápis to vel. techničáku?? Samozřejmě to nechci zadarmo, Diky moc :-) :pivo:

Odkaz ke komentáři

Taky se dá ale já si je chci zapsat hlavně kvůli tomu kdyby se nedej bože něco stalo tak at z toho nemám problémy a navíc v létě jedu na dovolenou a např. v takovém Rakousku by se semnou nikdo nepáral :lool:. Škoda že tady na klubu nejdou nějaky erál kola s typ. listem :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

díky za info teď TK přežiju momentálně hodím peníz na chip a brzdy+údržbu klima,potom asi intercooler a do další TK stopro nový kola+TL a bude klidný spaní....neozvala se ani škoda jestli lze nějak nahradit opomíjený TL který jaksi zapoměli prodejci z EMKA dodat a teď dělají mrtvýho brouka.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

Ahoj, ja pouzil typak co je ke stazeni o neco vyse. V malovani jsem prepsal rozmery a vytiskl. Technik z uradu me poslal na tk, tam mi dali razitko a ani za to nic nechtel. Zajel jsem zpet na urad a za 50,- mi to zapsal.Prepisoval jsem z 18 na 17 presne to co schanite.

Upraveno uživatelem PeZe
Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...