Patrikm1a2 Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 Dobrý den. Koupil jsem si Škodu OII a chtěl jsem se zeptata na to, jestli jdou nějak nastavit přední ostřikovače skla. Jedná se o to, že mi příjde, že ostříkují spíše střechu než přední sklo. Děkuji za jakékoli informace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 urcite sa daju posuvať hore dole :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Září 5, 2009 Sdílet Odesláno Září 5, 2009 Na OII jsem to ještě nedělal,ale na všech ostatních autech co jsem měl,jsem strčil špendlík do té malé dírky a tím to pošteloval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Září 5, 2009 Sdílet Odesláno Září 5, 2009 spendlik ne...to staci len hore dole s ostrekovacom nafotim to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 Prosim vas nevi nekdo jak odpojit ostrikovace svetel 1,9tdi 2006. Uz me vadily kdyz jsem to auto koupil,ale myslel jsem ze to casem ocenim. Ted jsem pevne rozhodnut ze to nechci. Porad zasrany blatniky.Nejvic me to stve kdyz si umeju auto jednou ostriknu a muzu ho mejt znovu.A porad zhasinat kdyz chci ostriknout sklo me uz taky nebavi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 vytiahni poistku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 žádnou pojistku jde to vypnout přes VAG ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 na OII jdou stelovat ostrikovace svtele nahoru a dolu jak pise,kdyz se podivas na ty trisky a tu mrizku pres kterou to strika je tam takova packa s tou mrizkou tak ji bud dej dolu nebo nahoru ostrikovace svetel myslim nejdou vypnout pres Vag jinak to muzes delat tak ze jemne klepnes do packy ostrikovacu a pak znova podrzis a strikaj ti jen na sklo,jinac kdyz mas denni sviceni neni co resit ja to tak mam a nevadi mi to pres denn mam denni tak to strika jen na sklo a vecer bud to ostriknu cele a nebo jemne zmacku packu jen tak do ni klepnu a pak znova podrzim a strika taky na sklo...pojistku jsem taky hledal ale nenasel jsem ji jedine kdyz vytahnes rele ostrikovacu svetel o tom ze to jde vypnout pres vag nejsem jisty..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 jde to samo vypnout přes diagnostiku v BSG jednotce, pojistku to má na boku palubky, tuším pozice 32 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 jo tez jsem koukal pozice 32 mas pravdu Jardo,ve vagu jsem nevedel ze to jde vypnout ale me to nevadi pouzivam techniku lehce klepnout do packy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 nač používat techniku poklepu packou když to jde přes VAG tak jednoduše . . Dělám to skoro na každém autě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 Diky za radu,necham to vypnout pres ten Vag. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 12, 2012 Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 jasne chapu,ja jen tak poradil me to nevadi klepkam si do packy a nebo to ostriknu kdyz to tam je :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.